Möjliga specifikationer och lansering av iPhone SE Plus –

Det var förra året när Apple återupplivade iPhone SE med ett alternativ redo för 2020, åtminstone i vissa tekniska aspekter som processorn. Allt annat i 2020 iPhone SE påminner om gamla dagar, även om Cupertinos förberedelse av en efterträdare full av förbättringar, kraftfullare och med en stor skärm.

Det är inte första gången vi hör om efterföljaren till förra årets iPhone SE. Terminalen har många av de saker som klassiska Apple-fans har längtat efter, inklusive en liten skärm för enkel enhandsmanövrering. Terminalen verkar dock vara hämtad från Apples anteckningar, med en iPhone 8-kropp och en kraftfull A13 Bionic iPhone 13-processor.

Mer skärm, bättre processor

Nu var det Apple Lab-ledarens konto som avslöjade några av de uppdaterade funktionerna som kommer till nya iPhone SE Plus. Källan bekräftar sannolikheten för att lansera denna terminal under andra halvåret. Det säger också att skärmen kommer att växa till 6,1 tum och kommer att behålla den fysiska Touch ID-knappen för fingeravtrycksigenkänning, som många hävdar i resten av iPhone, tack vare återkomsten av detta system eller den inbyggda skärmläsaren, något vi redan har sett i flera Apple-patent, men det har inte blivit verklighet ännu.

IPhone SE Plus konceptdesign

En 12MP sensor förväntas bakifrån , med ljuseffekter i porträttläge och optisk bildstabilisering (OIS), samt intelligent HDR-fotografering. Den främre kameran kan nå 7 megapixlar, kompatibel med FaceTime HD.

Det mest intressanta kan dock vara en översikt över dess interiör, som inkluderar A14 Bionic chip iPhone 12, dock kan dess anslutning fortfarande vara begränsad till 4G. Källan indikerar att terminalen kommer att börja med 589 euro, finns i svart, rött och vitt.

Livet med iPhone 12 Mini

För tillfället existerar iPhone 12 Mini och iPhone SE på marknaden, två mycket olika priser på pris och prestanda, även om de anses vara “billiga iPhone”. Satsningen på iPhone SE är dock mer fokuserad på försöker minska försäljningen av Apple Android-konkurrenter, i prisklasser upp till 500 €. Det är för tidigt att ta något för givet, men det ska bli intressant att se hur rykten och läckor intensifieras när vi går mot 2021.

Källa> GizChina

Relaterade artiklar

Back to top button