Möjliga nya iPadOS 15-funktioner i Concept Video –

IPadOS 15 koncept i video

Som vi nämnde tidigare börjar mer eller mindre realistiska koncept för vad iPad-operativsystemet kan bli i framtiden att dyka upp. Specifikt, videon vi pratar om i det här inlägget föreslår ett koncept för iPadOS 15, eller snarare vad nästa operativsystem som iPad kommer att montera kan vara. Utan tvekan, om detta koncept blir verklighet, kommer vi att prata om ett enormt steg i operativsystemet designat för iPad, med funktioner som nästan matchar de du kan använda på en Mac.

Han betonar först att ikonuppdateringen som fanns i macOS Big Sur kommer att göra det till iPad med iPadOS 15, precis som den kommer att ärva en funktion som många användare efterfrågar och som redan finns på iPhone: förmågan introduktion av widgets när som helst. skärm. Detta kommer att göra det mycket lättare att anpassa de olika skärmarna. Dessutom är det denna distribution av appar och widgets som radikalt skulle förändras med detta fantastiska koncept, eftersom användaren från den tidpunkten även skulle kunna gå in i mappar och filer. iPad skulle vara ännu större än macOSize.

En annan populär funktion som visar videor i Applikationsbibliotek redan sett på iPhones med iOS 14. Möjligheten att se alla appar individuellt eller per kategori är något som kommer att förbättra produktiviteten på surfplattor. Det understryker också förbättringen i arbetet med externa skärmar, som idag har en rad nackdelar som inte gör det helt praktiskt.

Som vi sa ger den här videon många macOS-funktioner för iPadOS, och ännu en av dem är möjligheten att minimera, maximera eller stänga appar som om de vore fönster i macOS. Detta är vad designern kallade “Cursor Mode”. Och om vi pratar om att ärva funktioner från macOS, så är en av de mest populära multiplayer eller flerkontofunktion. Det är det sistnämnda som redan har ryktats under dessa månader, men i slutändan är detta en del av videon, som inte handlar om officiell information, utan snarare användaruttalanden tillsammans med rykten.

När kommer iPadOS 15?

Vi är fortfarande långt ifrån att veta om detta koncept kommer att likna den sista iPadOS 15 vi kommer att se, som vi kommer att lära oss om i juni på Apples speciella utvecklarevenemang, WWDC. För att kunna använda operativsystemet får vi vänta längre eftersom den slutgiltiga versionen inte släpps förrän i september.

Visst, vissa av dem kan mycket väl antyda att Apple kanske arbetar med dem, men vissa andra kanske vi aldrig kommer att se, eftersom de för iPadOS närmare macOS, och det verkar som att Apple för närvarande inte vill göra detta. fortsätta att differentiera sitt produktsortiment, även när det Cupertino-baserade företaget arbetar hårt för att göra iPad till en dator för många användare.

Relaterade artiklar

Back to top button