Möjliga lagringskapaciteter för iPhone 13 och 13 Pro –

Dåliga nyheter för dem som förväntade sig förändring

Som vi redan har sagt är uppgifterna som är kända hittills om iPhone 13 inte officiella. Det finns dock redan flera analytiker och källor nära Apple som har hävdat de senaste veckorna att det inte kommer att ske några förändringar gällande iPhone 12, som presenterades i slutet av förra året. En gång sa det att i “Pro”-modellerna kommer de att ha upp till 1 TB, men det verkar som att det i slutändan inte kommer att bli så.

Det här tera-lagringsryktet uppstod också från ändringarna som gjordes i iPhone 12 Pro och 12 Pro Max, som gick från basen 64 GB, som vanligt, till 128 GB. Så jag hade inget emot att förändringen gjordes uppifrån, men förutom en stor överraskning , det verkar inte som att vi äntligen kommer att upptäcka dessa förändringar.

Därför kommer befogenheterna att vara identisk till vad vi redan vet i de senaste flaggskeppen av varumärket, som har följande kapacitet:

  • iPhone 13 mini:
  • iPhone 13:
  • iPhone 13 Pro:
  • iPhone 13 Pro Max:

rendering av iPhone 13

Och även om vi insisterar på att betona att, trots komplexiteten i detta skede, kan dessa data förändras, och om det inte sker någon förändring under några omständigheter, bör minimikapaciteten minskas. Fram till nu har Apple stegvis ökat detta underliggande minne och aldrig kommit tillbaka. Därför kommer vi inte att se något under 64 GB i standardmodellerna, precis som vi inte kommer att se ett ”Pro” med mindre än 128 GB.

Onödigt att säga, som är brukligt för Apple och alla telefonmärken, priset kommer att öka beroende på vald kapacitet. Rykten pekar också på samma utgångspriser som på iPhone 12, så det är ingen överraskning att den mellanliggande och maximala kapaciteten inte skiljer sig heller.

Är dessa uppgifter verkligen dåliga nyheter?

Förutsatt att varje användare har sin egen åsikt baserat på deras användning av sin terminal, är sanningen att den här nyheten kommer att tas emot bra och dåligt i nästan lika delar. Om det slutligen inte sker några förändringar kommer det att finnas de som inte oroar sig för att få nog, tack vare de många knepen för att frigöra minne i Ios.

Det kommer dock att finnas andra som ogillar dessa nolländringar på grund av bristen på 64GB idag, eftersom inte alla är villiga att betala för molnlagringstjänster. Och detta, som vi minns, inga iPhones stöder minnesexpansion antingen via microSD-kort eller till teknisk service, så dessa alternativ är inte tillgängliga för dessa nya terminaler.

Relaterade artiklar

Back to top button