Möjliga bekräftelser på designen av Xiaomi Mi 6X, som kan animeras av den nya SoC Surge S2 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Möjliga bekräftelser på designen av Xiaomi Mi 6X, som kan animeras av den nya SoC Surge S2 (foto)

Enligt de senaste ryktena från nätverket, som ännu inte har bekräftats, kan Xiaomi ha bestämt sig för att experimentera med sin andra egenutvecklade SoC – som borde heta Surge S2 – på det nyligen ryktade jag 6X.

Av denna enhet, efterföljaren till Mi 5X och Mi A1, hade en bild av bakstycket nyligen läckt ut, vilket föreslog antagandet av en dubbel fotografisk sensor helt lik designen på iPhone X. Under dessa timmar har andra bilder läckt ut, denna gång som visar påstådda hus skyddande tillskrivas Mi 6X, vilket verkar bekräfta denna estetiska enhet. Det andra hålet på locket skulle vara en otvetydig indikation på närvaron av fingeravtryckssensor på baksidanifrågasatt av det första (udda) läckta fotot.

På en av bilderna finner vi också en framställa på framsidan av enheten, som skulle skryta särskilt optimerade ramar och en förment relaterad display 18:9. Det kan dock vara en ren fantasi-rendering, så ge det ingen vikt för tillfället.

När det gäller SoC istället, förra sommaren antog man det Överspänning S2 skulle fortsätta med att utrusta Xiaomis C-serie – specifikt I 6C – men de senaste ryktena kan förändra korten på bordet.

För att sammanfatta specifikationerna som läckt hittills är det en SoC baserad på byggprocess vid 16 nm av TMSC, med fyra kärnor Cortex-A73 och fyra andra Cortex-A53för prestationer jämförbara med de för Kirin 960 av Huawei. Eftersom detta fortfarande är en öppen byggarbetsplats, efter de dåliga resultaten av föregångaren Surge S1, verkar det ärligt talat konstigt för oss att Xiaomi kan ta med den till Mi 6X – och ännu konstigare på den slutliga Mi A2 – med risk för att undergräva dess attraktionskraft på marknaden, efter den utmärkta framgången med Mi 5X och framför allt Mi A1. Vi får se om Xiaomi är där kommer att förvåna Ännu en gång.

Relaterade artiklar

Back to top button