Möjlig Pocophone F1-uppdatering till MIUI 12.5 –

Vi är bara en vecka bort från den globala presentationen av MIUI 12.5, som kommer att följas av den internationella lanseringen av nya Self 11. Denna dag kommer att vara viktig för många användare, eftersom Xiaomi förväntas väcka många tvivel om den nya nivå av anpassning. Eftersom utbyggnaden av MIUI 12 nästan är klar finns det mycket tvivel om några av dess mest ikoniska terminaler som Pocophone F1.

Historien om Pocophone F1 eller Poco F1 som de kallas på andra marknader har en lång historia. Terminalen har blivit en av de stora framgångarna för Xiaomi de senaste åren, den lanserades 2018 som en riktig flaghsip killer och sålde över 2 miljoner enheter , som representerar en tredjedel av det totala antalet Little-terminaler som hittills sålts. Undervarumärket har försökt att skilja sig från Xiaomi med sin egen identitet och element som Poco Launcher, men det fortsätter att röra sig med MIUI.

Avsluta dina dagar med MIUI 12.5?

För tillfället flyttar Pocophone F1 med Android 10 och MIUI 12, en kontroversiell uppdatering som inte har varit utan buggar och som hittills har skadat terminalens goda rykte. I den meningen, och jag frågar om framtiden för enheten, frågade en användare nyligen om möjlig uppdatering av Pocophone F1 till MIUI 12.5 Avil Tse, VD för Xiaomi i Indonesien, svarade på frågan.

Chefen “detaljerade” att före ankomsten av MIUI 12.5 har ingenting bestämts för den här enheten. Detta är något som kan göra många användare besvikna, men med släppet av den här versionen grusas många förhoppningar precis runt hörnet. Men frånvaron av ett eftertryckligt “nej” tyder på det terminalen kan vara utsatt i vår inre miljö, valprocess lönsamhet för den nya versionen. Informationen kan kompletteras med några tidigare uttalanden från olika moderatorer på Xiaomi-forumen, som uppgav att uppdateringen sannolikt kommer att nå Pocophone F1.

Terminal sedan 2018

Tänk på att den här enheten släpptes 2018 och är nära att stödjas för programuppdateringar. Men terminalens framgång och det stora antalet användare som fortfarande håller den i sina händer borde vara det tillräckligt argument för att Xiaomi ska ge en sista push till enheten … Dessutom bör den nya reviderade versionen också lämna bakom de största bristerna i den nuvarande versionen. Förhoppningsvis kan vi reda ut tvivel på bara en vecka när Xiaomi tillkännager de slutliga planerna för MIUI 12.5.

Källa> Piunikaweb

Relaterade artiklar

Back to top button