Möjlig Apple Watch som kommer att uppdateras till watchOS 8 –

Bortsett från överraskningen kommer Apple Watch Series 3 inte att uppdateras.

För många anses Series 3 vara Apples första klocka eftersom den äntligen har hårdvaran inbyggd i sig. De tidigare var en bra början för varumärket, men deras långsamma öppning av appar eller deras begränsade autonomi verkar inte övertyga de mest motvilliga människorna att bära smartklockor. Den inkluderade W2-processorn på toppen av förväntningarna på Apples klockor och var den som slungade kalifornier att positionera sig som världens främsta smartwatch-säljare.

Men saker är annorlunda idag. I september fick den här generationen det fortfarande nya watchOS 7, ett operativsystem utan betydande estetiska och funktionella förändringar, men med prestandaförbättringar som serie 3-användare knappast kunde njuta av. Felen som visades av denna Apple-klocka var kontinuerliga, som oväntad omstart eller oförmåga att öppna vissa appar. Även efter några uppdateringar fortsätter vissa att rapportera problem, och tyvärr är det ett operativsystem som hindrar dig från att nedgradera till en mer stabil tidigare version.

Alla dessa problem är ett tydligt tecken på att denna klocka har de senaste tillgängliga mjukvaruversionerna. Det finns ingen läcka än i dag, men det verkar redan vara Openels hemlighet. Apple kommer att behöva kraftigt optimera sin framtida programvara för att vi ska se kompatibilitet med denna klocka.

Vad händer om de uppdaterar?

A priori Series 3 kommer att vara den enda klockgenerationen som inte ingår i watchOS 8, så resten kommer att vara kompatibla.

  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch Series 6
  • Apple Watch SE

Series 4 var en ännu bättre version än Series 3 på den tiden, eftersom den förutom att förbättra prestandan lade till funktioner som möjligheten att utföra ett EKG och en ny skärmdesign som komprimerar fronten, minskar ramarna och bibehåller samma storlek. … timmar än i tidigare generationer. Detta kan vara en bra ursäkt för Apple att göra gränssnittsändringarna i watchOS 8, även om de inte kommer att vara de första om vi tar hänsyn till de nya, bredare områden som har dykt upp i denna klocka genom åren och som inte kan användas i Serie 3 för dess bildförhållande.

Låt oss lägga våra tvivel åt sidan vid WWDC 2021

Hur det än må vara så kommer alla tvivel kring watchOS 8 att lösas på den ordinarie utvecklarkonferensen som Apple håller i juni, där man använder den första dagen till att presentera ny mjukvara. Den kommer att gå in i utvecklarbeta vid den tidpunkten, och tidigast i september då den kommer att släppas för alla användare. I nuläget finns det ingen bekräftelse på datumen för detta evenemang, men även om det förra året, med alla svårigheter, kunde ha genomförts i juni, verkar det inte som att det blir datumändringar i år.

Relaterade artiklar

Back to top button