modeller, specifikationer och priser –

Sanningen är att vi kan hitta olika typer av trådlösa hörlurar, men det råder ingen tvekan om att hörlurar med Bluetooth-anslutning är de vanligaste. Detta kräver att vår TV har denna teknik, även om så inte är fallet finns det flera adaptrar som gör att vi kan tillhandahålla denna typ av anslutning till din TV.

Det finns i alla fall vissa detaljer att tänka på när man letar efter ett bluetooth-headset till vår TV. Den första är typ av anslutning. Om vi ​​letar efter en modell med Bluetooth i det här fallet är det viktigt att se till att de har denna teknik innan du köper dem.

Ett annat viktigt faktum – Batteri-liv eftersom det alltid är obehagligt att få slut på batteri mitt i en film eller ett tv-program. Därför är det viktigt att titta på denna detalj. Dessutom, om de har mycket bättre snabbladdning , så vid varje given tidpunkt, med bara några minuters laddning, kommer vi att få tillräckligt med autonomi för att se vad vi såg i det ögonblicket.

Design och ergonomi är en annan faktor att tänka på som om vi kommer att bära dem i timmar, de kommer att behöva föreslå några bekvämlighet så att användarupplevelsen blir den bästa. I denna mening är det viktigt att kontrollera deras inställningar, vilken typ av kuddar de erbjuder oss, vikt etc.

Bluetooth-hörlurar för att lyssna på TV-program och filmer

Bomker EC-Dolphin-I

Bluetooth 5.0 aktiva brusreducerande hörlurar som gör att vi kan isolera oss mycket bättre från allt brus i omgivningen. Med en enkel knapptryckning kan de minska ljudnivån runt omkring oss med 85 %. De har CSR QC3003-chip med version 5.0, vilket ger mycket stabil anslutning och hög baudhastighet. Den har mycket bekväma dynor, en vikt på 234 gram och upp till 12 timmars batteritid utan uppladdning.

Srhythm NC35

Vikbara trådlösa hörsnäckor med Bluetooth 5.0 och brusreduceringssystem. De minskar bakgrundsljudet med upp till 90 % och är eleganta och lätta i designen. De väger bara 180 gram, så vi kan använda dem i timmar utan obehag. Detta är en modell som också erbjuder utmärkt batteritid, som når över 40 timmar på en laddning. Det bör noteras att denna modell erbjuder mycket tydlig bas tack vare den exklusiva ljudkammaren och de 40 mm HD-högtalare de är utrustade med.

Avantree HT41899

Ett paket med två Bluetooth 5.0-hörlurar för tv med optisk digital sändare och 40 timmars batteritid. En modell som undviker förseningar av alla slag och har stor autonomi så att vi inte kommer att utmatta den när vi tittar på en film. De har låg latensteknologi och ett pannband med mjuka öronkuddar.

Mixcder e7

Mixcder E7 är en trådlös brusreducerande bluetooth-hörlur som levererar högkvalitativt ljud. De kan minska omgivande brus med upp till 90 % och ger kontinuerligt ljud med låg latens tack vare en mycket stabil anslutning. De har snabbladdning och fungerar upp till 30 timmar på en laddning. Dess design är mycket bekväm med läderkuddar och passar perfekt.

TaoTronics TT-BH060

En annan modell av trådlösa hörlurar för att ansluta till vår TV är TaoTronics TT-BH060. Detta är ett headset med bluetooth 5.0 och aktivt brusreduceringssystem. De levererar högkvalitativt ljud och högkvalitativ bas tack vare deras 40 mm breda bländare. De har snabbladdning och upp till 30 timmars speltid på full laddning. Pannbandet är justerbart, öronkuddarna roterar och öronkuddarna är mjuka och bekväma.

Sony WHCH500

Sony trådlösa hörlurar med Bluetooth-anslutning och 300 mm drivrutin. Den vridbara designen är bekväm och lätt att förvara för att bära i valfri ficka. De har bluetooth 4.2 och upp till 20 timmars batteritid på en enda laddning. Justerbart pannband med mjuka öronkuddar och en vikt på endast 140 gram.

augusti EP650

August EP650 är ett trådlöst bluetooth-headset idealiskt för att ansluta till en TV. De har ett justerbart pannband och flexibla hörlurar för maximal bärkomfort. De har bluetooth 4.2-teknik, aptx låg latens för att undvika hemska fördröjningar och en app som låter dig anpassa ljudet på dessa öronsnäckor på ett helt anpassningsbart sätt från din mobiltelefon. De erbjuder cirka 10 timmar för en full laddning.

TaoTronics TT-BH085

En annan modell från TaoTronics är TT-BH085, trådlösa hörlurar som låter dig ansluta till vår TV och njuta av ett maraton av TV-program eller filmer utan problem, eftersom de erbjuder en räckvidd på upp till 40 timmar. De har ett brusreducerande system, Hi-Fi-ljud och en mycket snabb och stabil anslutning tack vare bluetooth 5.0.

Sony WH-CH510

Dessa Sony WH-CH510 är trådlösa hörlurar med Bluetooth-anslutning och huvudbandsformat. De har en kompakt, lätt, vridbar kropp för enkel förvaring var som helst. De har en 30 mm drivrutin, bluetooth 5.0, snabbladdningsfunktion och en räckvidd på upp till 35 timmars speltid på en enda laddning.

Mpow 059 Lite

Om vi ​​letar efter billiga trådlösa hörlurar att ansluta till vår TV, erbjuder dessa Mpow 059 fantastiska funktioner till ett mycket överkomligt pris. De har Bluetooth 5.0, Hi-Fi-ljud, brusreducering, vikbar design och upp till 60 timmars batteritid på en enda laddning. De finns i en mängd olika färger och kostar drygt 30 €.

Relaterade artiklar

Back to top button