modeller, specifikationer och priser –

Om du är trött på att tömma mobilbatteriet mitt på dagen, eller om du behöver veta om batteriladdningen för att hålla den igång tills du kommer hem, då är det bäst att ha en Power Bank som gör att vi kan använda vår enheter som vanligt och ladda dem när som helst.

Om du funderar på att köpa en bärbar laddare med ett inbyggt batteri eller behöver byta ut det, då är det viktigt att veta att inte alla laddare är skapade lika. Vi kan hitta både väldigt billiga modeller och andra väldigt dyra, allt kommer att bero på kvalitet, märke eller tillverkare, laddningseffekt och tillgängliga portar. Detta är därför aspekter att tänka på när du köper något som passar våra behov och framför allt vår budget.

I nästa kollektion kommer vi att visa olika modeller med batterier med olika kapacitet, olika portar, några modeller med trådlös laddning, säker laddningsteknik eller till och med optimerad laddning. Således kan du välja den modell som bäst passar dina behov eller enheter.

Power Bank till bästa pris

Baseus

Bärbart externt batteri för laddning av mobila och andra enheter med en kapacitet på 30 000 mAh. Den har USB, USB Type-C, microUSB-portar och lysdioder som visar laddningsstatus och batterinivå. Den har också snabb laddning och utmärkt kompatibilitet med laddare.

Anker A1268

Anker Power Bank med en kapacitet på 20 000 mAh och avancerad PowerIQ-laddningsteknik, som tillsammans med Voltage Boost-teknik säkerställer optimal laddning av våra enheter. Den låter dig ladda två enheter samtidigt och har ett Anker MultiProtect säkerhetssystem. Den har en kompakt, bärbar design, underhållsladdningsläge och universell kompatibilitet.

Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro

Denna meditation Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro innehåller ett 20 000 mAh batteri för att kunna ladda vår mobiltelefon, surfplatta eller andra enheter när som helst på dygnet, oavsett eluttag. Den har en kompakt design så den är lätt att ha med sig i vilken ficka som helst. Den mäter 15 x 7,3 x 3 cm och väger cirka 400 gram.

Varta Power Bank

Även med en kapacitet på 20 000 3,0 mAh hittar vi denna Varta-modell. Power Bank med microUSB-port, ytterligare en USB Type C och två USB-enheter med QC XNUMX snabbladdning och högkvalitativt metallfodral för att skydda mot stötar eller fall. Den använder Varta Advanced Safety-teknik för att säkerställa maximal säkerhet för vår last.

PowerCore A1271 ankare

Denna Anker-modell är ytterligare en av Power Banks som vi enkelt kan bära dagligen i vilken ficka som helst. Den har en stor kapacitet, 20 100 mAh, har Lightning- och microUSB-kontakter, och PowerIQ-snabbladdning i kombination med VoltageBoost-teknik för att leverera snabbare laddningshastigheter. Den har också ett säkerhetssystem för att säkerställa maximal lastsäkerhet.

Duracell Power Bank

Tillverkaren Duracell har en egen Power Bank med en kapacitet på 20 100 mAh. En snabbladdande powerbank som gör att vi enkelt och bekvämt kan ladda vår mobiltelefon, surfplatta och andra enheter när som helst, var som helst. Den har tre laddningsportar, två USB Typ A-portar och en USB Typ C-port. Den erbjuder kontinuerlig laddning för att ladda mobiltelefoner och andra små enheter, och prioriterad laddning, så när vi anslutit den, ladda prioriterade enheter och sedan för att ladda själva Powerbanken.

Charmast

Denna Power Bank-modell har 26 800 3,0 mAh kapacitet och XNUMX QC snabbladdning. Den har USB Type C, USB, microUSB och Lightning-kontakter, samt en LED-display som visar batterinivån. Den erbjuder möjligheten att ladda upp till tre enheter samtidigt, och tack vare Smart E-tekniken kan den identifiera var och en av enheterna för att optimera laddningen av var och en.

Xiaomi VXN4286GL

Med lite mindre kapacitet har vi denna andra Xiaomi-modell, ja, den mäter 15 x 7 x 1,5 cm och väger bara 250 gram. Dess kapacitet är 10 000 mAh, det finns microSD- och USB-utgångar och ett avancerat strömhanteringssystem.

Huawei 55030727

Huawei har också en egen Power Bank. Den här gången har den ett 12 000 10mAh batteri, 4V5A / 4,5V9A / 2V1,55A utgång, typ C och dimensioner på 6,9 x 13,54 x 340 cm med en vikt på XNUMX gram. Dess storlek gör den mycket funktionell och vi kan bära den i vilken ficka som helst utan problem. Batteriet är tillverkat av litiumpolymer, finns i vitt och har ett ganska överkomligt pris.

Samsung EB-P1100C

Denna meditations Samsung Power Bank har ett 10 000 mAh litiumbatteri för att ladda vår mobiltelefon eller surfplatta. Erbjuder universell kompatibilitet för alla typer av enheter. Finns i silver till ett mycket överkomligt pris.

Relaterade artiklar

Back to top button