modeller och funktioner för mindre än 100 € –

De stolar som vi använder i de allra flesta fall är inte menat att spendera så många timmar sittande så en spelstol är en bra lösning då även de billigaste modellerna kan hjälpa oss att undvika dessa dåliga ställningar, nackskador, nack- och ryggsmärtor, trötthet, etc.

Därför, om vi funderar på att köpa en billig spelstol Trots den lilla budgeten finns det några detaljer som vi bör vara uppmärksamma på innan vi väljer. En av dem är storleken för på så sätt kan vi bedöma om vi kommer att trivas i det eller inte. De flesta tillverkare brukar ge information om golvhöjd till armstöd, sitsbredd och -höjd, ryggstödshöjd etc. Således, och beroende på vår höjd och vikt, kan vi ta reda på stolens storlek. kanske eller kanske inte passar oss.

En annan viktig detalj är ergonomiska egenskaper vad den erbjuder oss, det vill säga graden av anpassning som gör att vi kan känna oss så bekväma som möjligt i den. I det här fallet måste vi kontrollera om den erbjuder svängning och lutning av ryggstödet, justera höjden på armstöden, höjden på sitsen, etc.

Utan tvekan, material som stolen är gjord av är också viktiga. De starkaste och mest hållbara är förstås de med stålbas, men det är den delen som kommer att höja priset. Vi bör också överväga kvaliteten på klädseln och klädseln, samt kvaliteten på hjulen, så att vi kan röra oss bekvämt.

Billiga spelstolar

Newskill Nayuki

Detta är en högkvalitativ modell med 2,5D ryggstöd, mjuka justerbara armstöd och svängrygg. Den har en gaskolv av klass 4 som kan bära belastningar på upp till 150 kg, hjul med en diameter på 50 mm med polyuretanbeläggning, dimensioner 33,6 x 59,6 x 76,8 och en vikt på 17,2 kg. Lätt och rymlig med en lätt böjd rygg och en extra vadderad yta för större komfort.

IntimaT WM Heart

IntimaTe WH Heart är en ergonomisk stol med justerbar höjd och nackstöd, som erbjuder hög stabilitet, ergonomisk design och utmärkt stoppning. Den har vadderade armstöd, en ergonomisk design och är gjord av mycket slitstarka material. Polyesterklädseln är mycket lätt att rengöra.

IntimaTe WM Heart WB-8051

Den har en ergonomisk design för större komfort när vi sitter många timmar vid datorn, den har ryggstödsmekanism, stöd, en stark och hållbar konstruktion och mjuka armstöd. Kudden är packad med skum med hög densitet för att säkerställa maximal komfort och undvika långvarig deformation och kompression.

IntimaTe WM Heart HC-2589

Högryggad gamingstol med justerbar höjd och ryggstödsmekanism. Den har en ganska innovativ design med ett tredimensionellt ryggstöd och en 3 cm tjock skumkudde för extra komfort. Den är gjord av högkvalitativa och hållbara material för maximal hållbarhet.

Det ultimata spelet Taurus

Ultimate Gaming Taurus är en annan spelstolsmodell som vi kan hitta till ett bra pris. Den är justerbar i höjdled, har en lutningsmekanism för ryggstödet och mjuka armstöd, även om de i det här fallet är fasta, inte höjdjusterbara. Den är utrustad med en fjärde klass gaslyft och bromshjul.

CLP

Denna CLP-modell är en höj- och sänkbar stol med ett svängbart ryggstöd för ökad komfort. Den är fylld med skum med hög densitet och vadderad med ventilerande mesh och syntetiskt läder, vilket gör den mycket slitstark och lätt att rengöra. Den erbjuder en maximal höjd på 116 cm, en bredd på 61 cm och ett sittdjup på 59 cm. Designad för en vikt på upp till 120 kg.

STmeng

Ett ergonomiskt utformat, aerodynamiskt ryggstöd med ett integrerat nackstöd som anpassar sig perfekt till vår kropp och hjälper till att lindra och lindra ryggsmärtor, nacksmärtor och även stress och trötthet när man sitter vid datorn i timmar. Den är gjord av högkvalitativa material för att säkerställa en stabil stol. Den har extra stoppning för komfort och hållbarhet, och läderklädseln är lätt att rengöra. Rekommenderas för personer upp till 130 kg.

Adek Group

Denna Adec Group-gamingstol erbjuder ett spakmanövrerat gaskolvs höjdjusteringssystem, ett ryggstöd och bra stoppning för komfort och en lättstädad klädsel i syntetiskt läder. Armstöden är gjorda av högkvalitativ plast, men de har ingen mjuk stoppning och tillåter inte höjdjustering.

Hemma himmelskt

Även om detta är en modell av en lekstol för barn, är den också lämplig för små och lätta vuxna. Den har ett starkt stålskaft och skum med medeldensitet för komfort och hållbarhet. Sits och ryggstöd är klädda i lättstädat syntetiskt läder kombinerat med 3D-textilier för maximal andningsförmåga. Den har armstöd och tillåter en maxvikt på 3 kg.

T-LoVendo

Liksom den tidigare modellen på den här listan är denna T-Lo-Vendo spelstol designad speciellt för barn, men dess höga styrka (upp till 120 kg) gör den perfekt för alla vuxna. Naturligtvis kanske ryggen inte är tillräckligt hög för större personer. Den är justerbar i höjdled, har en ergonomisk design, och är tillverkad av syntetiskt läder för enkel rengöring och armstöd.

Relaterade artiklar

Back to top button