modeller, funktioner och priser –

Mobiltelefon, surfplatta, sportarmband, smartklocka eller smart högtalare är några av de vanligaste. Lägger vi till detta att vi kan ha flera mobiltelefoner, surfplattor, armband eller klockor i samma hus, så kommer vi att behöva ha många laddare, och förmodligen kommer vi i många fall att upptäcka att vi inte har något annat val förutom att distribuera varje. enheter av olika uttag i vårt hus.

För att undvika detta finns det idag uttag, grenuttag, eller tjuvar som aktivera USB-portar så att vi kan ladda flera enheter samtidigt och endast uppta ett av uttagen på vår vägg. Vi kan till och med hitta några modeller som kombinerar vanliga pluggar med USB-portar, USB Type-C-portar och till och med trådlösa laddningskompatibla baser. Härnäst ska vi visa några modeller av USB-kontakter.

Uttag, tjuvar eller nav med USB-portar

NVEESHOX

Vertikal grenuttag med 9 uttag, 4 USB-portar och USB typ C. Ett mycket bekvämt och organiserat sätt att ladda alla våra enheter, med endast ett uttag. Den är gjord av flamskyddad ABS-plast, har en LED överbelastningsskyddsindikator och en 2m kabel.

TESSAN 6 i 1

Tjuvkontakt med sex uttag, tre av dem med vanliga stickproppar och tre USB-portar, så att vi kan ansluta olika apparater och enheter utan att behöva laddare eller flera vägguttag i vårt hem. Den har en LED-indikator som indikerar om själva nätsladden eller förlängningssladden är på eller av. Den är formad som en kub.

SiegenPro

Förlängningskabel med tre uttag och sex USB-portar med vippströmbrytare för att slå på och av förlängningen och en 1,6 meter lång kabel. Tillverkad av höghållfast flamskyddsmaterial och ger barnskydd i var och en av laddningsportarna.

AUOPLUS

Enkel och bekväm förlängningskabel med två uttag och fyra USB-laddningsportar. Den är utrustad med överspännings-, överbelastnings- och överspänningsskydd. Den låter dig ladda upp till fyra enheter samtidigt och är gjord av flamskyddad ABS-plast, hårt PC-material och mycket ledande koppartråd.

Beinhome

Pluggar i flera kubformat med fyra uttag, USB-portar och en USB-port typ C. Den har en strömbrytare för att slå på och stänga av kontakten, snabbladdning för USB-portar, och är gjord av högkvalitativt ABS-material. Den har också överspänning, överström, kortslutningsskydd och hög temperaturbeständighet. Den mäter 7,6 x 7,6 x 7,9 cm och väger 250 gram.

JSVER

Kubformad förlängningssladd med tre vanliga uttag eller pluggar och tre USB-portar. Den har en knapp för att slå på och av, en 1,5 meter lång kabel, smart laddningsteknik för att tilldela den nödvändiga laddningen till varje enhet per port och överspänningsskydd. Den är gjord av brandsäkert och slitstarkt material och mäter 19,8 x 11 x 8 cm och väger 400 gram.

LENSENT tjuv

En cracker med ett eluttag, tre USB-portar och en USB Type-C-port. 5-i-1-design med utökad barnsäkerhet och säkerhetscertifiering. Tillverkad av höghållfast och värmebeständigt material. Den har en LED-indikator för att indikera om strömmen flyter korrekt för att ladda alla våra enheter. Mått 7,65 x 6 x 3,39 cm och väger endast 100 gram.

LENCENT-kontakt

Thieves 5-i-1-kontakt med tre uttag och två USB-portar för att ladda flera enheter samtidigt. Den är certifierad för säkerhet, barnsäker, LED-indikator och är tillverkad av höghållfast och värmebeständig polykarbonat. Den mäter 16,1 x 9,1 x 6,4 och väger 200 gram.

RAVPower

Anslut till ett vägguttag och tre USB-portar. Den kan automatiskt upptäcka och justera laddningsströmmen för att ladda varje enhet så snabbt som möjligt. Den har överbelastnings- och överspänningsskydd med en mycket lätt konstruktion. Pluggen roterar i tre lägen, så vi kan alltid koppla ihop den på bästa sätt.

TESSAN

En enkel kontakt eller tjuv med två USB-portar och ett uttag, som automatiskt kan upptäcka vilken typ av enhet som är ansluten och fördela ström intelligent. Den har en kompakt och lätt design, väger endast 11 gram och är tillverkad av högkvalitativ ABS PC 94V0. Den innehåller en barnsäkerhetsfunktion, en liten LED-indikator för att veta att den laddas korrekt och ett riktigt överkomligt pris.

Relaterade artiklar

Back to top button