modeller, funktioner och priser –

Nästa fråga är förstås om det är värt att välja modell med batteri eller välj den modell som kräver användning batteri även om de också kan vara uppladdningsbara. En av de främsta fördelarna med batteridrivna möss är deras batteritid, men sanningen är att de tenderar att vara medelhöga till låga möss. Dessutom förorenar batterier mycket mer, och även om vi kan säga att de var billigare förr, är sanningen att vi idag kan hitta uppladdningsbara möss till vilket pris som helst

Å andra sidan ger batteridrivna möss i allmänhet bättre prestanda, är mindre förorenande och vi kan ladda dem medan de används eftersom vi inte behöver vänta på att batterierna laddas upp eller ha nya batterier att använda igen. Om du förstår detta och vill köpa en trådlös mus med laddningsbart batteri, så visar vi ett urval med några modeller för alla typer av fickor.

Uppladdningsbara möss

Razer Lancehead

Det är en trådlös mus med 800mAh batteri speciellt designad för tv-spel. Den är utrustad med adaptiv frekvensteknik och är designad för att alltid ansluta till den starkaste signalen, så vi kommer alltid att tillhandahålla den mest stabila dataöverföringen utan förseningar. Den erbjuder upp till 50 timmars batteritid på en enda laddning och har en riktig optisk sensor med en upplösning på 16 000 dpi, vilket gör att vi kan göra mycket snabba och exakta glidningar.

Logitech MX Master

Logitech är utan tvekan en av de ledande tillverkarna av kringutrustning och det är en trådlös mus med bra prestanda. Den kan synkroniseras med upp till tre datorer samtidigt, den har en smart hjulknapp med variabel hastighet och en lasersensor som ger perfekt spårning på nästan vilken yta som helst. Den har ett laddningsbart litiumbatteri och en ergonomisk design för bekväm användning.

Lita på GXT 161

Uppladdningsbar spelmus med optisk sensor med hög precision med en upplösning på upp till 3 000 dpi. I synnerhet låter den dig välja mellan fem precisionsnivåer, inställda från 500 till 3000 dpi. Den erbjuder upp till 30 timmars batteritid, anpassningsbar RGB-belysning och avancerad programmeringsprogramvara för knapp- och indikatorfunktioner. Den låter dig använda den medan du laddar batteriet och har 8 programmerbara knappar.

DELUX

Den här gången är det en trådlös och ergonomisk vertikal mus med Bluetooth 4.0-anslutning. Den har en ergonomisk design och ett laddningsbart 1000mAh litiumpolymerbatteri som ger den mer än 2 veckors autonomi om den används kontinuerligt med RGB-bakgrundsbelysning, och upp till mer än en månad om vi använder den utan bakgrundsbelysning. Den låter dig använda den under laddning och erbjuder upp till fyra justerbara känslighetsnivåer.

KORSSEBRA

Denna modell är en trådlös spelmus med ett mycket lätt bikakeskal och RGB-belysning. Den har ett laddningsbart batteri på 750mAh, upp till fyra exakt justerbara nivåer och ett energisparläge i tre nivåer för att gå in i viloläge när den upptäcker en viss mängd inaktivitet. Den är gjord av högkvalitativt ABS-material och är ergonomiskt utformad, så att den kan användas utan trötthet eller utmattning i många timmar.

KINGTOP

KINGTOP är en ergonomisk vertikal mus med ett uppladdningsbart litiumbatteri. Den har en batterinivåindikator som tänds för att informera oss om att vi kommer att behöva ladda den snart. Den har ett energisparläge som låter dig gå och lägga dig när den upptäcker att den inte används, en ergonomisk design för att undvika alla typer av skador på grund av långvarig användning och en hög upplösning med upp till 6 justerbara nivåer för större känslighet beroende på vilken typ av uppgifter.

NULL

Trådlös mus med anpassningsbar USB-mottagare med RGB LED-belysning. Har ett laddningsbart 600mAh litiumbatteri och ett energisparläge. Den erbjuder bred kompatibilitet med alla typer av operativsystem och enheter, kräver inga drivrutiner och har en optisk sensorupplösning på 2 400 dpi.

INPHIC PM6BTS

Denna modell från tillverkaren INPHIC är en mycket tyst trådlös mus som låter dig synkronisera arbete med flera enheter samtidigt. Den har automatiskt viloläge för att spara onödig batterikraft, ergonomisk design, tre upplösningsnivåer och kompatibilitet med alla de mest använda operativsystemen, Windows, macOS, Android och de senaste versionerna av Ios.

Coener

Mus med en kompakt och mycket platt design med ett inbyggt uppladdningsbart batteri. Den är supertyst med upp till sju färger som ändras slumpmässigt för att skapa en bekväm och avkopplande miljö för arbete och lek, och ett energisparläge som försätter musen i viloläge efter 8 minuters inaktivitet. Bred kompatibilitet och 1 600 dpi sensor.

INPHIC

Musen har en mycket kompakt design och ett uppladdningsbart litiumbatteri med hög kapacitet som kan laddas helt på bara två timmar. Den har ett automatiskt batterisparläge efter tre minuters inaktivitet, en mycket slimmad design och upp till tre nivåer av känslighet och justerbar hastighet. Detta är en ganska tyst modell, kompatibel med de flesta operativsystem och enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button