modeller, funktioner och priser –

Tillverkaren själv rekommenderar att man placerar konsolen på ett stabilt underlag och inte på högtalare eller subwoofers. Dessutom bör vi alltid leta efter en välventilerad sval plats borta från direkta värmekällor. Det finns inget bättre alternativ för detta än att ha support eller en bas som tillåter oss att göra just det, förhindra att vår konsol överhettas och orsakar ett stort fel, samtidigt som vi kan ha konsolen, kontrollerna och spelen välorganiserade och välordnade. …

Vi kan för närvarande hitta olika typer av stöd för nya Xbox Series X, från ett enkelt metallstöd som låter oss organisera vår konsol, kontroller, spel och andra tillbehör och fästa dem på väggen, till kyl- och laddningsbaser. för kontroller och utrymme, särskilt för att vara värd för våra favoritvideospel. Vi har gjort ett komplett urval stöder den nya Microsoft-spelkonsolen så att alla kan välja den som bäst passar deras behov eller budget.

Xbox Series X-konsolstativ

Qinin

Xbox Series X-stöd för att effektivisera vår konsol, kontroller och spel. Den har en plats med platser för upp till 16 spel, fyra USB-portar för anslutning av alla typer av tillbehör och en laddstation med LED-indikator för kontrollernas status. Således kommer vi alltid att ha batterikontrollerna och allt relaterat till konsolen beställt från oss.

Shuayin

Basen för nya Xbox Series X. Den har en dubbel laddningsstation för kontroller, ett integrerat konsolstöd och ett utrymme med två rader med åtta platser vardera för ordnad placering av upp till 16 videospel. Dessutom har den fyra USB-portar för ytterligare laddning av andra enheter.

Varmt hjärta

Denna Warmheart-modell är ytterligare ett vertikalt stöd för Xbox Series X, som består av tre utrymmen, ett stativ för själva konsolen, två laddningsbaser för kontrollerna och tillräckligt med utrymme för att rymma upp till 16 spel i sina respektive platser för att behålla dem alla organiserad och inkvarterad. Den har även LED-indikatorer så att vi vet när kontrollerna har laddats.

Borangame

I det här fallet är det Xbox Series X Wall Mount, som har en mycket praktisk design som gör att vi kan hålla konsolen, kontrollerna och andra tillbehör på plats hela tiden. En design som även är säker för att förhindra att konsolen faller när som helst och som är mycket funktionell. Den är gjord av järn och målad med mattsvart pulverfärg, vilket ger stor styrka och hållbarhet, samt skyddar den mot repor och repor.

AKNES

Vertikalt stativ för Microsoft Xbox Series X-konsolen Basen har fyra USB-portar för laddning av andra enheter, har en tunn och lätt design och har en halkfri bas för att förhindra att konsolen faller när den placeras på stativet. Ett sätt att hålla konsolen upprätt hela tiden, säkert och utan att ta mycket plats.

DXSS

Precis som den tidigare AKNES-modellen ger detta DXSS-stativ en bas eller ett stativ för den nya Xbox Series X, så att du säkert kan placera din konsol upprätt och i små utrymmen. Denna smala bas med en fyrkantig bas och ett runt stativ är perfekt för en konsol, plus fyra extra USB-portar.

KESOTO

Vertikalt stativ för Xbox Series X med inbyggd USB-kabel och fyra extra USB-portar. Tillverkad av höghållfast ABS-plast, har den en lätt och kompakt design som gör att konsolen kan placeras säkert i upprätt läge utan att ta mycket plats. Den har ett blått ljus på basen och gör att konsolen är säker och kyler ordentligt.

Kajali

I likhet med de tidigare modellerna, men med något lägre pris, hittar vi även detta stöd från tillverkaren Kajiali. Fyrkantig bas med rund bas inklusive kabel och fyra USB-portar på ena sidan. Mycket lätt att använda, vi behöver bara ansluta kabeln och placera spelkonsolen på basen. USB-portar låter dig ladda kontroller eller andra enheter.

Fint linne

Ett väggfäste i metall för Xbox Series X-konsolen. Perfekt design för att fästa din nya Microsoft-konsol och hänga den på väggen för att ta mindre plats. Säkert och stabilt stativ som håller din enhet säkert och förhindrar att den faller. Tillverkad av höghållfast valsat stål för hållbarhet och pulverlackerat för att skydda vår konsol från alla typer av repor och repor.

Borangame-stöd

Hylla eller metallväggfäste speciellt designad för den nya Xbox Series X-konsolen. Tillverkad av järn och belagd med ett matt svart puder för att undvika eventuella repor på spelkonsolen. Den är designad för att rymma själva konsolen, kontrollerna, ett stöd för att hänga upp andra tillbehör som spelhörlurar och ett anpassat stöd för att hålla våra favoritspel nära till hands. Monteringen är mycket enkel.

Relaterade artiklar

Back to top button