modeller, funktioner och priser –

I det här fallet, även om vi kan bära ett trådlöst tangentbord med oss ​​med vår surfplatta, helst lock med inbyggt tangentbord. Således kan vi enkelt bära tangentbordet bredvid surfplattan och skydda det från stötar.

När vi talar om att använda en surfplatta istället för en bärbar dator måste vi komma ihåg att om vi vill att den ska ge oss bra prestanda måste den ha kraftfull hårdvara. I denna mening är det självklart Apple iPad är en av de topppresterande surfplattorna där ute, så om du är en av dem som använder en iPad i arbetet eller funderar på att göra det, funderar du förmodligen på att köpa ett tangentbordsfodral för att få ut det mesta av det. högsta möjliga prestanda och produktivitet.

Härnäst ska vi visa ett urval tangentbordsfodral för iPad så att du kan byta ut din bärbara dator. Vid val av modell måste flera aspekter och detaljer beaktas: om den har möjlighet att ansluta via Bluetooth så att anslutningen mellan iPad och tangentbord är trådlös, en version av samma modell för att garantera den snabbaste och mest stabila synkronisering, tangentbordets autonomi så att du inte behöver vänta hela dagen för att ladda, kvaliteten och materialet på tangentbordet och själva locket och närvaron av “ñ”-tangenten på tangentbordet, även om jag har mycket av människor som inte bryr sig för mycket. Detta är dock också en detalj att ta hänsyn till.

Tangentbordsfodral för Apple iPad

Logitech

Att prata om Logitech är att prata om kvalitet. Detta iPad-tangentbordsfodral är kompatibelt med 7:e generationens Apple-enheter. Detta är en trådlös tangentbordsmodell med Smart Connector-teknik, så att synkronisera eller para ihop är ett kick. Den har bakgrundsbelysta nycklar, precisionsnycklar, fyra användningslägen och ett justerbart stödställ så att vi alltid kan använda iPaden så bekvämt som möjligt.

Gelékam

Denna tangentbordsfodral är kompatibel med iPad 10.2 2020 och 2019, iPad Air 3 och iPad Pro10.5 2017. Den har ett bakgrundsbelyst spanskt tangentbord av höghållfast och löstagbar TPU. Den har ett 650mAh batteri som ger tangentbordet upp till 220 timmars användning utan ljus, samtidigt som det krymper till cirka 6 timmar om vi använder det med belysning.

Sross

Ett annat iPad-tangentbordsfodral är det från Sross. Det här är ett fodral med ett spanskt tangentbord, så det har bokstaven “ñ” som är kompatibelt med iPAd Air 4. Tangentbordet är lätt att ta bort och tyst, har 7-färgs omkopplingsbar bakgrundsbelysning och inkluderar en pekplatta för användning som mus, och vi kan fullt ut använda iPad som bärbar dator.

Verksamhetschef

Detta tangentbordsfodral är kompatibelt med en mängd olika iPad-modeller. Den har en plats för Apple Pencil, spanskspråkigt bluetooth-tangentbord med “ñ”, den är gjord av högkvalitativ ABS-plast, mycket lätt och bekväm att använda. För att spara på batteriet har den ett system som kan upptäcka att vi inte har använt tangentbordet på ett tag, och det stänger automatiskt av tangentbordet för att inte ladda ur batteriet i onödan.

KBCASE

Tunt magnetfodral med spanskt tangentbord för olika iPad-modeller. Den innehåller en plats för förvaring av en Apple Pencil, ett löstagbart Bluetooth-tangentbord och en automatisk funktion som pausar eller väcker skärmen när du stänger eller öppnar fodralet för att spara på iPad-batteriet.

D DINGRICH

Fallet för ett spanskt tangentbord med bokstaven “ñ” på. Kompatibel med en mängd olika iPad-modeller av olika generationer, har Bluetooth och bakgrundsbelysta tangenter. Den är avtagbar, vilket gör att den kan fästas magnetiskt i fodralet för att få ordentligt fäste, och fodralet erbjuder flera placeringsalternativ för iPad med den bästa betraktningsvinkeln. Den har också plats för att förvara din Apple Pencil.

Moco

Denna MoKo-modell är speciellt designad för Apple iPad 9.7 2018, vilket ger tillgång till alla knappar och funktioner. Den har ett mycket tunt och lätt löstagbart Bluetooth-tangentbord med ett långvarigt batteri. Fodralet är tillverkat av läder, har magnetisk stängning och förvaringsutrymme för Apple Pencil.

SENBRICH

Detta tangentbordsfodral är perfekt kompatibelt med de flesta iPad-versioner. Den har en slimmad och lätt design, gjord av syntetiskt läder och inredning i mikrofiber för att skydda din iPad från repor eller repor. Tangentbordet är avtagbart bakgrundsbelyst, låter dig justera upp till tre nivåer av tangentljusstyrka och ansluts automatiskt till iPad via Bluetooth. Den har en vilofunktion för att försöka förlänga batteritiden.

Zanfi

Den är också kompatibel med olika Apple iPad-modeller och versioner, även om det är lämpligt att kontrollera de exakta modellerna innan du köper. Det är ett fodral som ger bra skydd för din enhet, har lagringsutrymme för din Apple Pencil och är gjord av läder för bättre grepp. Den har ett avtagbart tangentbord med utmärkt Bluetooth-autonomi.

Lacheis

iPadfodralet är kompatibelt med flera modeller vilket ger ett bra skydd för vår enhet. Den har plats för Apple Pencil och ett avtagbart trådlöst tangentbord, viloläge och automatisk aktivering för att spara batteri. Den är gjord av mjukt PU och flexibelt TPU innerskal för att skydda iPad från alla typer av stötar, smuts och repor.

Relaterade artiklar

Back to top button