modeller, funktioner och priser –

Billiga smartklockor mindre än 50 euro

Den första av de prisklasser vi vill täcka i detta urval är förstås den billigaste av dem alla. Vi väljer ut de bästa smartklockorna för mindre än 50 euro

Amazfit Neo

Låt oss börja med den billigaste klockan av alla: Amazfit neo … Denna modell, som vi kan köpa för cirka 30 euro, kommer inte att vara den enda från denna tillverkare (vi har redan täckt det). Detta är en variant med en mycket enkel estetik som återskapar CASIO-designen vi alla hade som barn. Svartvit klocka med batteri som räcker ca 28 dagar och som dessutom kan mäta din puls, sömnkvalitet, ta emot aviseringar eller följa oss under träningen.

Realme klockor

En annan mycket intressant modell i denna sektion av de billigaste är Realme Watch … En smartklocka med 1,4-tums färgskärm, på vilken vi förutom tid kan se olika data om vår dagliga fysiska aktivitet, väder och annan viktig data. Den har sensorer för att mäta hjärtfrekvens, sömnkvalitet och syremättnad i blodet. Dess 160mAh batteri räcker upp till 7-9 dagar. Den har 14 sportlägen att följa när vi går, springer, cyklar eller spelar tennis.

Xiaomi Mi Watch Lite

Tillverkaren av nästa smartklocka som vi vill berätta om behöver en liten introduktion. Detta Xiaomi My Watch Lite , en smartklocka med en enkel estetik men full av coola funktioner. Denna modell inkluderar inbyggd GPS, en pulssensor, 11 olika träningslägen, en sömnmonitor med mera. På dess 1,4-tumsskärm kan vi se all data den kan samla in om vår fysiska aktivitet, ta emot aviseringar och dessutom kan vi anpassa den efter vår smak tack vare över 120 tematiska områden. Enligt tillverkaren räcker dess batteri i 9 dagars användning, och vi kan ladda det från 0 till 100 % på mindre än 2 timmar.

Amazfit Bip S

Toppar listan över smartklockor under 50 €, återigen från tillverkaren. Amazfit , Detta Pip S Modell, smartklocka med vattentäthet upp till 5 ATM (50 meters djup), som inkluderar GPS för bättre övervakning av 17 olika sportlägen. Batterierna i detta fall håller enligt tillverkaren upp till 40 dagars användning. All data, såsom daglig fysisk aktivitet, puls och annat, kan vi se genom kontrollapplikationen från vår telefon. Denna modell finns i flera färger, men ja, priset under 50 euro är bara svart. Resten ligger i följande prisklass.

Smartwatch mindre än 100 euro

Vi har höjt priset lite för att få reda på några modeller som innehåller fler funktioner och framför allt en förbättrad design jämfört med tidigare modeller. Vi gick igenom smartwatches på mindre än 100 euro

Realme Watch 2 Pro

Gå tillbaka för att replikera tillverkarens modell riktiga jag Med detta Titta på 2 Pro , en av dess senaste utgåvor, som kommer att finnas tillgänglig från den 8 juli. Perfekt för dig som älskar sport, denna smartklocka har 90 sportlägen, IP68 vatten- och dammbeständighet och 14 dagars batteritid. Dessutom kommer den även med inbyggd GPS, pulssensor och blodsyremättnadssensor. Du kan ta emot aviseringar från appar, svara på samtal eller ge oss detaljer såsom tidpunkten för vår anteckning. Denna modell har för närvarande en rabattkupong på Amazon som ger den en slutlig prislapp på 65 €.

HUAWEI FIT klockor

Går vidare till en annan modell för sportälskare med denna HUAWEI FIT klockor … En klocka med något ökat bildförhållande på en 1,64-tums AMOLED-skärm i fullfärg. Den har totalt 96 träningslägen, inkluderar GPS, 5 ATM-skydd och upp till 10 dagars autonomi. Naturligtvis har han en pulssensor, blodsyremättnad, och allt detta, tillsammans med steg, förbrända kalorier, etc., Han kommer att visa oss genom gränssnittet på sin skärm eller genom sin applikation i vår smartphone. Som vi sa, den här modellen förbättrar kvaliteten på sin konstruktion med ett metallhölje som finns tillgängligt i en mängd olika färger.

Amazfit GTS 2 Mini

Och återigen var det en annans tur Smart klocka från tillverkaren Amazfit … Den här gången är det GTS 2 Mini Modell, smart klocka med autonomi upp till 14 dagars användning, 70 sportlägen, sömnövervakning, puls och blodsyrgasmättnad. Sfärerna på dess 1,55-tumsskärm kan anpassas efter eget tycke, och dessutom har den ett antal intressanta funktioner som att styra musiken på vår telefon eller använda sin skärm som en fjärrutlösare för smarttelefonens kamera. Om du vill veta mer om detta rekommenderar vi att du tar en titt på vår analys av YouTube-videor.

Billiga smartklockor mindre än 150 euro

För den senaste prisklassen i denna serie väljer vi de modeller som har högst pris. Det är dags att visa dig de bästa smartklockorna för mindre än 150 euro vad kan man köpa.

Xiaomi Mi klocka

För oss är detta ytterligare en “gammal vän” som vi kunde analysera grundligt på vår YouTube-kanal för några månader sedan. Detta Xiaomi Mi Watch , en smartklocka med en 1,39-tums rund AMOLED-skärm i fullfärg. En panel som vi kan se perfekt i alla situationer och som vi kan skräddarsy efter vår smak med det oändliga antalet ytor den erbjuder. Den har över 100 träningslägen, pulsmätning, blodsyremättnad, kan ta emot aviseringar, mäta vår sömnkvalitet, etc.

Samsung Galaxy Watch Active

En smartklocka med en design som liknar den tidigare är Samsung Galaxy Watch Active … Den har en 1,1-tums färgskärm och 4GB internminne för lagring av appar eller musik om vi vill. Den har olika modeller i fyrfärg och dess design påminner utan tvekan om en mycket snyggare smartklocka. Den kan mäta vår dagliga fysiska aktivitet, puls och sömnkvalitet. Den har 5 ATM-skydd, Samsung Pay for NFC-betalningar och Tizen 4.0 som operativsystem.

Amazfit GTR 2:a

I den sista Amazfit modellen vi vill berätta om är GTR 2e … Vi kunde analysera det i en video på vår YouTube-kanal, så om du vill veta mer om det ska du ta en titt. För att sammanfatta kan vi säga att, trots att han inte är den äldsta brodern i familjen, har resten av honom inget att avundas. Den har en bra storlek anpassad sfär för att ta emot aviseringar eller kontrollera vår fysiska aktivitetsdata. Lägg till en pulssensor, övervaka sömnkvaliteten och blodets syremättnad.

Fitbit Versa 2

En tillverkare som Fitbit, känd inom smartwatch-sektorn för sport, kunde inte undgå denna lista. I synnerhet är denna modell Fitbit Versa 2 , en av de billigaste för tillfället i hela katalogen. Har ett stort antal finish och färger. Den är kapabel att mäta sömnkvalitet, den har pulsanalys, den har Fitbit Pay för betalningar och den har intern lagring för att lagra vår musik. Vi kan ta emot notiser via din skärm, följa våra träningspass och se resultatet av all övervakning i din hanteringsapp på din telefon. Och konstigt nog kan vi interagera med Alexa med hjälp av röstkommandon via denna smartklocka.

Relaterade artiklar

Back to top button