modeller, funktioner och priser –

De bästa billiga drönarna du kan köpa

Först och främst, innan vi börjar demonstrera våra rekommendationer, är det nödvändigt att klargöra hur ekonomiskt det kan vara att prata om “billiga drönare”.

Det finns ett oändligt antal modeller på marknaden, med snittpriser som sträcker sig från 800 till 1 000 euro. Därför är alternativen till de billiga drönarna vi har recenserat de som inte överstiga intervallet 400 euro … Med det sagt, låt oss gå ner till riktlinjerna.

Rise G. Tello Mini

Den första av modellerna som vi vill rekommendera dig om du letar efter en billig drönare, naturligtvis, Ryze Dji Tello Mini … Det här är den typiska DJI-modellen att börja flyga med. En drönare på 140 g gjord av litiumpolymer, med en räckvidd på upp till 100 meter jämfört med vår tack vare sitt dubbla antennsystem och en autonomi på cirka 13 minuters flygning.

När det gäller bildkvalitet och videoinspelning under flygning har denna Tello Mini en enda 5 MP-kamera som kan spela in HD-video med elektronisk bildstabilisering, eller ta bilder med acceptabel kvalitet när det gäller en drönare. ekonomisk.

Kontrollmässigt har denna ingen fjärrkontroll som andra modeller. Vi kan styra Tello Mini direkt från vår mobiltelefon. Var vi än är behöver vi bara ta fram vår smartphone, öppna dji-appen och börja flyga. Även om ja, kom ihåg att följa de flyglagar som gäller för denna typ av utrustning.

Papegoja Mambo fluga

Å andra sidan har vi en av En papegoja alternativ. I synnerhet är det Mambo Fly , en drönare som kan fästas på olika tillbehör, som en liten skytt med en boll eller till exempel en kamera, som vi i det här fallet måste köpa separat. I synnerhet har denna drönare en vikt på 63,5 g, en autonomi på cirka 10 minuters flygning och en maximal räckvidd på 100 meter. Och den maximala hastigheten med vilken den kan utvecklas är cirka 30 km / h.

Det här är en väldigt liten modell, perfekt för att komma igång med drönarträning, och tack vare kameratillbehöret och vår smartphone kan vi till och med förvandla den till en FPV-modell. Det betyder att vi kommer att se från första person vad drönaren ser under flygningen.

Papegojgunga

Fortsätter med samma tillverkare, en annan av de mest intressanta modellerna som vi kan hitta i deras katalog utan att spendera för mycket pengar är Papegojgunga … Det är en drönare med helt unik estetik och kontroller då det är en 2-i-1 drönare: ett flygplan och en quadcopter. Med den här modellen kommer vi att kunna flyga på samma sätt som ett flygplan flyger framåt, eller röra oss i lägre hastighet, men mycket stabilare i form av en quadcopter.

I synnerhet kan denna modell nå en maximal hastighet på 30 km/h med en autonomi på cirka 8 minuters flygning och 100 meters maximal räckvidd. Vi kan utföra stunts, svindlande flygningar och allt detta under din kontroll eller med vår telefon. När det gäller vikten når den 72,5 g, så vi kan vara lugna med gällande regler i detta avseende.

DJI Mavic Mini

Och för att avsluta denna rekommendation med stil är det dags att lära känna vad som utan tvekan är den bästa drönaren i den ekonomiska sektorn som du kan skaffa dig själv med: Ji Mavik Mini … Eller åtminstone tills den påstådda Dji SE:s avgång.

Vi pratar om en drönare med en massa på 249 g, ett batteri som räcker upp till 30 minuters flygning och en flygräckvidd på 2 km. När det gäller kameran är det en drönare som kan spela in video med ett 12MP-objektiv i 2,7K-kvalitet, förutom videostabilisering tack vare en 3-axlig kardan inbyggd i kroppen. I kartongen kommer den med egen fjärrkontroll och propellerskydd. Och utöver det, med “combo” köpalternativet, ingår också en bärväska och 3 extra batterier.

Med tanke på dess design, vikt och prestanda är den den idealiska modellen för alla de proffs som vill komma igång med drönarinspelningsvärlden. Men ja, utan att spendera för mycket pengar.

“Ultrabilliga” drönare och varför du inte borde köpa dem

Efter att ha sagt allt ovan, och nu när du vet lite mer om några av de mest intressanta billiga drönarmodellerna, är det dags att skingra de tvivel som säkerligen finns i ditt huvud.

Varför rekommenderar vi inte andra alternativ till en lägre kostnad? Tja, sanningen är att när man köper en drönare spelar detaljer som tillförlitlighet eller varumärkeskonsistens en grundläggande roll. Även om de billigaste modellerna kan verka som en leksak eller ofarliga, så är det inte alls fallet. Innan du lämnar in ett klagomål kommer du dessutom att bedömas på samma sätt om drönaren kostar 40 €, 100 € eller 500 €.

Av denna anledning, förlitade oss på det arbete som märken som Dji eller Parrot gör och inte ville distrahera från allt annat, bestämde vi oss för att endast inkludera dessa fyra billiga drönare i vår rekommendation för mindre än 400 €.

Relaterade artiklar

Back to top button