modeller, funktioner och pris –

IRobot Dammsugare – S-serien

Detta företag äger flera serier av smarta dammsugare. Låt oss först och främst börja med de som hör hemma s serie en familj som har de bästa och mest avancerade funktionerna i sin katalog. Även om de för tillfället inte finns i nästan vilken butik som helst.

iRobot Roomba s9+

För att göra det klart för dig, plus kontra normala modeller är automatiskt tömningssystem med vilket du inte behöver oroa dig för att rengöra tanken på din dammsugare varje gång.

Dock, Roomba s9 det är den mest kraftfulla modellen i företagets erbjudande, med ett avancerat system som är 40 gånger högre än AeroVac Roomba 600. Den har ett vSLAM-navigeringssystem som gör att den kan känna igen alla typer av föremål utan att faktiskt röra dem. Genom hans app kan vi också dela upp kartan i enskilda rum för att ha mer specifik kontroll över vilka områden vi vill att den ska rensa. Naturligtvis stöder denna modell användningen av kommandon då och då via Alexa och Google Assistant.

IRobot dammsugare: i-serien

Nu är det medlemmarnas tur i serien , ett annat av de mest avancerade iRobot-erbjudandena på marknaden för smarta dammsugare.

iRobot Roomba i3+

Roomba i3 Modellen inkluderar ett intelligent kartsystem och, viktigast av allt, ett logiskt navigationssystem (i en rak linje) för den mest effektiva rengöringen. Den är kompatibel med användningen av smarta assistenter från Amazon och Google, så vi kan styra den med röstkommandon. Kraftmässigt är denna modell enligt tillverkaren 10 gånger högre än de tidigare modellerna från Roomba 600-familjen.

iRobot Roomba i7+

Å andra sidan, i samma serie har vi den äldre systern till den tidigare modellen: Roomba i7 … I det här fallet finns det även en plusversion med ett automatiskt rengöringssystem.

Som en extra fördel har Roomba i7 möjligheten att välja vilka rum vi städar (om vi inte vill städa hela huset). Den innehåller även ett mer avancerat navigationssystem som låter dig skapa visuella länkar för att hålla reda på var du har varit och var du ännu inte har städat. Denna modell har en autonomi på upp till 75 minuter, varefter, om rengöringen ännu inte är klar, kommer den att återgå till basen för att ladda och sedan återuppta arbetet där den slutade.

IRobot dammsugare – serie 900

Det är dags att gå vidare till en annan produktlinje som erbjuds av iRobot-familjen av smarta dammsugare: 900-serien

iRobot Roomba 981

Roomba 981 det är den mest avancerade modellen i den här serien av dammsugare. Den har två gummiborstar med olika ytor som arbetar samtidigt, vilket ger oss den djupaste rengöringen av nästan vilken yta som helst. Den har även en sidoborste som tar bort smuts som inte finns på andra modeller. När det gäller dess filtreringssystem är den utrustad med ett HEPA-filter som kan ta bort 99% av de minsta partiklarna. Det finns även stöd för smarta assistenter från Google och Amazon.

iRobot Roomba 971

Den största skillnaden Roomba 971 och den tidigare har en effekt som är lägre, men fortfarande 5 gånger högre än den för modellerna i familjen iRobot 600. I den här modellen kan vi också styra detta med hjälp av röstkommandon med Google Assistant eller Alexa. Den har ett trefas rengöringssystem för djup och effektiv rengöring.

IRobot dammsugare – e-serien

Om du har letat efter en intelligent robotdammsugare som är ekonomisk, finns det modeller som verkligen kommer att intressera dig från och med nu i guiden. Vi presenterar iRobot serie e

iRobot Roomba E5154

Den enda modellen i iRobot e-serien som säljs just nu är Roomba E5154 … En intelligent robotdammsugare med ett avancerat navigationssystem från detta företag för att upptäcka alla typer av föremål eller till och med eventuella hopp på golvet, som trappor. Rengöringssystemet består av två borstar med olika ytor, vars effekt är 2 gånger högre än borstarna i 5-serien, vilket kommer att hålla ditt hem rent. Denna e600 har dock ingen “ladda och återuppta”-funktion, så rengöringen kommer inte att fortsätta om batteriet är urladdat.

IRobot dammsugare – 600-serien

Äntligen har vi smarta dammsugare 600-serien där vi hittar de billigaste modellerna från iRobot-katalogen.

iRobot Roomba 692

Intressant satsning i denna familj – Roomba 692 … Denna modell har två rullar med flera ytor, som all annan utrustning i denna manual. Med den kan vi rengöra alla typer av golv som mattor, keramik, trä etc. Denna modell har en “ladda och förnya” funktion, så vi behöver inte oroa oss för att någon del av vårt hus lämnas orenat. Vi kommer att notera att huvudskillnaden mellan detta och resten, som vi redan har påpekat, är sugkraften. Stöd för smarta assistenter från Amazon och Google finns för röststyrning.

Det finns en uppdaterad modell, Roomba 698 , men de största skillnaderna är i mjukvara, utseende och, naturligtvis, i pris. Om du ändå vill köpa den senaste modellen kan du göra det på tillverkarens egen hemsida.

Som i den lägre modellen, Roomba 671 som har samma funktionalitet men är en äldre modell på mjukvarunivå. Därför finns det en chans att den slutar ta emot uppdateringar till den senaste modellen. Naturligtvis är detta den billigaste av dem alla.

Relaterade artiklar

Back to top button