Mobiltelefoner som kan använda Google Foton utan begränsningar –

Det är dags att säga adjö till obegränsad GB Google foton eftersom det kommer att förlora alla sina funktioner från 1 juni. Vi menar gratis och obegränsad lagring av foton och videor i molnet. Vad betyder det? Nåväl, från och med denna dag kommer vi bara att ha en fast maxkapacitet, som de sätter till 15GB helt gratis. Så om du behöver mer utrymme måste du betala för det.

Detta kommer att verka lite för många 15 GB gratis att googla oss med ett Gmail-konto medan andra säkert kommer att ha ett överskott. Den goda nyheten är att allt innehåll som vi laddar ner före detta datum inte kommer att ingå i det gratis lagringsutrymme som installerats från och med juni. Detta innebär att allt innehåll som vi tidigare sparat fortfarande kommer att vara tillgängligt för oss och kommer inte att ta bort en del av den gratis GB. En annan positiv punkt är att inte alla mobiltelefoner kommer att sluta ha denna fantastiska funktion.

Google Fotos logotyp

Smartphones med obegränsat antal Google Foton

Det amerikanska företaget tillkännagav inte bara dessa dåliga nyheter, utan gjorde det också klart att terminaler kommer att kunna fortsätta använda obegränsat utrymme för sina foton och videor på Google Photos. Hur kunde det vara annorlunda, de lyckliga Pixel 1 till 5 … Således kommer de användare som har dessa modeller fortfarande att ha möjlighet att göra obegränsade och gratis säkerhetskopior av sina foton och videor.

De räknar alltså inte resten av de konkurrerande enheterna. Dessutom fick det oss att tro att företaget skulle kunna utöka antalet terminaler på detta sätt, eftersom att ha obegränsad lagring som standard är väldigt frestande för alla användare.

google pixel trasera frontal

De kommer dock inte att ångra det framtida utbudet av sina mobila enheter. Eftersom de har bekräftat att de kommer att utesluta detta valv utan fotorestriktioner i sina nästa terminaler. Det vill säga, det betyder att nästa Pixel 5a eller Pixel 6 kommer inte med denna fördel.

Så om du vill fortsätta spara alla dina foton, videor och säkerhetskopior till Google Foton gratis, skulle ditt sista alternativ vara en av dessa smartphones vi nämnde. Den goda nyheten är att det inte behöver vara den nyaste eller dyraste modellen, eftersom du bara kommer att använda den i syfte att spara obegränsat utrymme.

Relaterade artiklar

Back to top button