mobiltelefoner designade för att hålla –

Sommaren har sina egna egenskaper när man använder mobil och Nokia med sina senaste lanseringar för sommaren ger oss erbjudanden som anses vara ett utmärkt alternativ för den som letar efter en mobiltelefon som uppfyller alla förutsättningar. Terminaler som faller under ny Nokia-stämpel med vilket de strävar efter att vara motståndskraftiga och hållbara för att förhindra att de förvandlas till e-avfall första gången de byts ut.

De två nyligen anlända terminalerna är Nokia X20 och Nokia X10 , terminaler som behåller företagets essens tack vare sin skandinaviska design och högkvalitativa material som inte bara visar stil, utan också den tidigare nämnda hållbarheten. Något som inte bara har att göra med vad vi ser på utsidan, utan också med vad det inkluderar på insidan, och naturligtvis ett bra förhållande till mjukvaran tack vare den senaste versionen av Android ™ 11, som garanterar tre år av fullständiga uppdateringar och en garanti för vår sinnesfrid.

Allt som Nokia X20 och Nokia X10 utmärker sig med

Båda terminalerna har några saker gemensamt: de är två varianter med stora likheter som börjar med deras design, där den, med en estetik som redan känns igen för Nokia, erbjuder oss en cirkel på baksidan för att rymma linserna. Bort från komplexiteten, välj en minimalistisk design som sträcker sig framåt för att integrera märkeslogotypen i botten, samt använd en sensor inbyggd i mittöppningen på skärmen. A 6,67-tums panel med IPS-teknik, med vilken vi kan titta på våra favorit-tv-program, filmer eller innehåll, ta hand om våra ögon, i Full HD+-upplösning i sommar, både på stranden, i staden eller i bergen, var vi än bestämmer oss för att koppla bort .

nokia x10 mano

Inuti dem hittar vi Snapdragon 480, som, klockad till 2 GHz, kan flytta det vi vanligtvis behöver i vårt dagliga arbete, och samtidigt optimera alla resurser i smartphonen. Ett chip som ger hållbarhet av en annan anledning, och det är vad dessa smartphones har att erbjuda. 5G och möjligheten att resa med maximal hastighet undvika behovet av att byta mobiltelefon vid första bytet. Allt detta kommer med NFC, ett ljuduttag för att lyssna på musik under avkopplande dagar, eller via Bluetooth.

Camara nokia x20 nokia x10

Batteriet i dessa terminaler är 4470 mAh och erbjuder 18W snabbladdning, med vilken vi enkelt kan nå slutet av dagen eller till och med två dagar, få mer batterikraft i sommar tack vare Android 11-optimeringar och uppdateringar som garanterat kommer att hålla dig använda den senaste programvaran. Kameror som är den största utmärkande egenskapen för huvudlinsbytet, 64 Mpx för Nokia X20 och 48 Mpx för Nokia X10 … De åtföljs av en 5 Mpx vidvinkelsensor, en 2 Mpx makrolins och en 2 Mpx djupsensor, som erbjuder stor mångsidighet för att föreviga semesterminnen med Dual Sight-läget, med vilket vi kan föreviga minnen från två olika vinklar. på samma gång. Nästa förändring gäller selfiekameran: 32 megapixlar är de som visar bra resultat i Nokia X20, medan Nokia X8 har reducerats till 10 megapixlar.

Byggd för att hålla och bidra till naturen

Både Nokia X20 och den horisontella distributionen av Nokia X10 kom med den klara idén att vi inte bara kommer att hamna i våra fickor i sommar, utan vi kommer också att upprepa resan snart. Det är därför Nokias 3 + 3 + 3-strategi är mycket viktig, vilket den säkerställer dessa år garanti, säkerhet och mjukvaruuppdateringar att alltid vara kunnig och ha de bästa verktygen. Ett brett utbud av alternativ i de två smartphones är tillgängliga för alla budgetar: från 329 euro i Nokia X10 och från 379 euro med 128 GB lagringsutrymme i Nokia X20.

nokia x20 bosque

Med fokus på skogar och naturliga utrymmen beslutade Nokia att inte inkludera en laddare i satsen, som vi kan få separat, och därmed hjälpa till att eliminera plastavfall från floder. Det som verkligen kommer i förpackningen är det 100 % komposterbara höljet, som ytterligare hjälper terminalen att arbeta länge utan att förvandlas till e-avfall.

Relaterade artiklar

Back to top button