Mixer Pro-X, en ljudmixer designad för smartphones –

Under de senaste åren har det funnits många enheter på marknaden fokuserade på mycket intressanta ljudteman. Ett bra exempel är Rodecaster Pro, ett kalkylblad som tillåter många alternativ för dem som skapar podcasts eller skapar produkter som kräver specifika alternativ. Problemet är att det på grund av storleken inte är särskilt bekvämt att bära den från plats till plats.

Därför, om du också är en innehållsskapare och är intresserad av att maximera ljudkvaliteten för varje produkt, kanske du är intresserad av nya Roland GO: Mixer PRO-X. Eftersom det här är en liten enhet mycket kraftfull ljudmixer, så att du kan kombinera upp till sju olika ljudkällor. Därför behöver du bara göra en enkel fantasiövning för att se alla möjligheter som du kommer att ha, vart du än går. Men om du är nyfiken, låt oss ta en närmare titt.

Roland GO: PRO-X mixer

Roland GO: Mixer PRO-X är en ny version av den tidigare GO: Mixer, och som dess PRO-efternamn indikerar, innehåller den intressanta nyheter som gör den mer komplett och funktionell, och blir ett intressant verktyg främst för skapare av mobilt innehåll.

Designen, som du kan se på bilderna, är väldigt lik den tidigare, även om vissa ändringar har lagts till som gör att du kan ha ytterligare ingångar och ett litet system som du kan placera din smartphone på så att den håller sig upprätt under användning . Detta. Kanske skulle det också stödja användningen av en större enhet som en iPad Pro-typ-surfplatta.

Men även om dess design och ringa storlek är något intressant ur portabilitetssynpunkt, är det som är mest tilltalande antalet kontakter den erbjuder, och med dem de möjligheter som den erbjuder. Så låt oss göra en lista över dem alla, för det finns något att berätta om, att ha totalt 11 ljudkanaler :

 • Erbjuder tre ljudutgångar
 • Upp till sju ljudingångar samtidigt
  • Line in 1 (stereo miniuttag)
  • Line in 2 (stereo minijack)
  • Gitarr/basuttag (1/4” uttag)
  • Smartphone-jack (stereo mini-jack ingång och utgång)
  • XLR mikrofonuttag med fantomkraft
  • TRS mikrofonuttag (1/4 ″) med fantommatning
 • Micro USB-anslutning med kablar för Android, Ios-enheter, samt med möjlighet till analog anslutning
 • Växlar för att styra varje ljudingång och utgång, samt in- och utgångsnivåkontroller (volym)
 • Drivs av fyra AAA-batterier

Kvalitetsljud i fickan

Som du kan se är Rolands GO: Mixer PRO-X ett mycket specifikt erbjudande designat för mobilanvändare, även om alla som är intresserade av att förbättra ljudkvaliteten på sina produkter kan använda det perfekt. Eftersom det inte bara är för att spela in ljud som du kan redigera senare, låter mixningsalternativen dig också förbättra liveupplevelsen som du kan utföra på plattformar som Twitch, YouTube, etc.

En produkt som är värd att känna till om du är engagerad i kreativa ljud-/video- eller audio-ämnen. Dessutom handlar priset för den om 150 euro så det är inget annat med tanke på att det är ett mycket komplett ljudgränssnitt, bärbart och med all erfarenhet från ett märke som Roland. Ett bra alternativ till Rodecaster Pro om du inte behöver funktionerna som erbjuds av Rode.

Relaterade artiklar

Back to top button