MIUI tar tillbaka Xiaomis mest avancerade batterikontroller –

Det kan vara svårt att skapa en anpassningsnivå som övertygar alla användare och det är precis vad som händer med Xiaomi med MIUI. Deras önskan att erbjuda varje person alternativ baserat på deras behov ledde till att de lade till många funktioner, i vissa fall till och med för många, vilket orsakade fel i systemet.

Å andra sidan var utvecklarna också tvungna att ta bort gamla alternativ för att ge plats åt nya funktioner, vilket var ett stort misstag när det gäller batteritiden. Många användare via forum och sociala nätverk har klagat på försvinnande de mest avancerade Xiaomi-batterikontrollerna, och nu efter att ha försvunnit från de senaste versionerna av lagret, återvänder de till scenen.

“Nya” batterilägen på Xiaomi

De som har använt Xiaomi-telefoner länge kommer ihåg följande alternativ som går tillbaka till MIUI-batteriet … De började rulla ut i MIUI 8, även om de stannade kvar i systemet under MIUI 9 och MIUI 10, vilket gör att våra mobiltelefoner alltid kan ta beslutet att ändra hur Xiaomis batterikontroller fungerar, vilket förbättrar MIUI-sparmetoderna. 12 batteri.

ahorro controls batería miui 12 ny

Uppenbarligen hade klagomålen från många en inverkan, och nu, som användaren kacskrz har fått reda på, har den senaste MIUI Closed Beta returnerat alternativ som vi saknar så mycket. I den första bilden visar vi de aktuella alternativen och batteriläget för MIUI 12, och till höger ser vi en bild som föreslår hur alternativen kommer att se ut.

Som vi kan se är de lägen som bidrar till batteribesparing och extrem batteribesparing balanserat läge och prestandaläge … Detta gör att vi kan hitta en balans i det första fallet när vi använder smartphonebatteriet och i prestandaläget som har uppnåtts och kommer att flyga för att få ut det mesta av systemet så att allt går snabbare i komplexa uppgifter.

När kan vi använda batterilägen?

mi mix 4 miui 13

Detta är ett mysterium vid denna tidpunkt eftersom MIUI Closed Beta inte varnar oss för att den kommer att dyka upp i framtida versioner, men vi kan behöva vänta veckor eller till och med månader. Detta övertygar oss bara om att Xiaomi är intresserad av att återföra alternativet till systemet, även om ankomsttiden förblir ett mysterium. Det kan vara en massiv uppdatering för alla som redan äger MIUI 12, MIUI 12.5 eller till och med en av höjdpunkterna i MIUI 13 som kommer närmare presentationen.

Källa> Twitter

Relaterade artiklar

Back to top button