MIUI + officiell: Xiaomi utökar listan över kompatibla modeller

Xiaomi har beslutat att lansera den nya Xiaomi Mi 11. Idag är detta enheten som kommer att leda varumärket mot nya mål under nästa år. Alltid med hänsyn till att tävlingen också kommer att svara inom kort med andra avancerade enheter. Utöver detta har märket dock inte bara lanserat sitt nya flaggskepp utan också presenterat MIUI 12.5 och MIUI + Beta. Låt oss sedan analysera detta sista objekt som i vissa avseenden inte representerar något extremt nytt i Xiaomi -huset.

Xiaomi lanserar MIUI + Beta, ett omvänd skrivbordsläge

MIUI + Beta ersätter Screen Combo

Några månader berättade vi om en funktion som bara kan aktiveras på vissa Xiaomi -modeller, vilket tillåter överföra bilden av vår smartphone till PC. Det var därför ett verktyg som avsevärt kan öka dynamiken hos dessa enheter och öka deras produktivitet. Det var bara ett problem: detta system var bara tillgängligt på ett fåtal modeller, ett mycket litet antal. Med tanke på omfattningen av de produkter som lanseras varje år av det kinesiska varumärket, var det nödvändigt att åtgärda denna situation. Utöver denna aspekt är dock MIUI + Beta det skiljer sig inte så mycket från det systemet.

Med Scree Combo var det möjligt att kasta din smartphone -skärm till en Windows PC, men inte bara. När du väl hade loggat in på telefonapparna var det också möjligt att använda datorns tangentbord för att interagera med dem, vilket gör allt mycket mer flytande och omedelbart. Till skillnad från klassikern skrivbordslägeDärför var det möjligt att hålla de två enheterna åtskilda och kunna överföra filer från smartphone till dator på ett mycket enklare och mer omedelbart sätt.

xiaomi miui 12 skrivbordsläge

Nytt i MIUI + Beta

Om jag tittar på detta nya system, så långt vi har visat det, verkar det som om Xiaomi verkligen tror på detta projekt. Med MIUI + Beta är skärmkombinationen därför avsatt och det här läget ges gott om utrymme, vilket lovar att komma på många olika smartphones. Tack vare det kommer vi därför att kunna överföra skärmen på vår telefon på en Windows -dator. Jag specificerar denna aspekt eftersom det verkar som, åtminstone för tillfället, system baserade på Linux har klippts av.

Med hjälp av detta delning på datorskärmen är det möjligt att hantera båda gränssnitten från en enda enhet. Vi kommer därför att kunna överföra filer mycket lättare från en produkt till en annan, utan några kablar. Denna anslutning via Wi-Fi kommer att undvika alla typer av anslutningar, som fungerar på ett mycket liknande sätt som det som ses med WhatsApp Webb. Skanna bara a QR -kod med smarttelefonen på vår PC, och det är det. Båda systemen kommer faktiskt att vara oberoende. Detta innebär att vi säkert kan fortsätta använda vår telefon utan problem och bläddra under tiden i datorns mappar. Vi kommer då att kunna visa bara en applikation av telefonen på datorn, via dyka upp, och dölj det sedan igen.

miui + beta

Lista över kompatibla Xiaomi- och Redmi -modeller

Efter att ha sett nyheterna och skillnaderna är det dags att titta på kompatibiliteten hos MIUI + Beta. Funktionen kommer inte att vara tillgänglig för alla: från och med idag kommer den bara att vara kompatibel med följande modeller:

Xiaomi Mi 11, Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11 Lite 5GXiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Mi 10 Lite Zoom, Mi 10T, Mi 10T Pro, Mi 10T Lite, Mi 10SXiaomi Mi 9 , Mi 9 Pro, Mi 9T ProRedmi K40, K40 Pro, K40 Pro +, K40 Gaming, K30, K30 5G, K30i, K30 Pro, K30 Ultra, K30S Ultra, K20 ProRedmi 10X, 10X ProRedmi Note 10, Note 9, Note 9 ProPOCO F3, F2 Pro

Dessutom understryker Xiaomi hur den bästa upplevelsen förflyttas till en liten cirkel av bärbara datorer. De rekommenderade datorerna är följande: Mi Notebook Pro 15.6 ″ 2020, Mi Notebook Pro 15 Enhanced Edition, RedmiBook Air 13, RedmiBook 14 II, RedmiBook 16 och Redmi G Gaming Notebook. Med andra modeller fungerar det kanske inte ordentligt på grund av drivrutins- och / eller maskinvarubegränsningar, även om det är mycket troligt att det kommer att fungera utan problem med den senaste generationens datorer. Du kan se det i min MIUI + recension.

⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button