MIUI 9 vs Android Stock: Xiaomi Mi 5X utmanar Mi A1 i ett hastighetslopp! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: MIUI 9 vs Android Stock: Xiaomi Mi 5X utmanar Mi A1 i ett hastighetslopp! (video)

En av de vanligaste myterna i Android-landskapet är relaterad till lättheten hos det icke-anpassade operativsystemet, jämfört med det som finns i de flesta smartphones idag, anpassat av respektive tillverkare. Vilket bättre tillfälle att verifiera dess sanning än att jämföra Xiaomi Mi 5X med MIUI 9och dess syskon Xiaomi Mi A1, med Android Nougat stock.

Bara för tydlighetens skull: MIUI 9 som finns här är fortfarande en beta, medan Nougat på Mi A1 nu är bevisat. Mi 5X har därför inte bara en icke-definitiv firmware, utan dess RAM-hantering verkar mycket aggressiv. Det skulle absolut inte vara första gången som en tillverkare beter sig så här, kanske för att försöka spara batteri och frigöra minne.

En liknande jämförelse kommer därför att göras om med stabila MIUI 9, men under tiden kommer här en aptitretare på vad som väntar dig. Vi avslöjar inte vem vinnaren är. Inte för att det behövs.

Relaterade artiklar

Back to top button