MIUI 12-uppdateringen stoppades för Redmi Note 5 och Note 5 Pro

Även om MIUI 12-uppdateringen är fantastiska nyheter för Redmi Note 5 och Redmi Note 5 Pro-användare, kommer den att få vänta lite längre. Eftersom den kinesiska teknikjätten Xiaomi har stoppat MIUI 12-uppdateringen för båda modellerna tills vidare på grund av olika fel som har uppstått. Båda modellerna, som lanserades för tre år sedan, används fortfarande i stor utsträckning för den prestanda de erbjuder.

MIUI 12-uppdateringen kommer inte för Redmi Note 5 och Note 5 Pro på ett tag

Xiaomi meddelade på sitt officiella forum att de har stoppat MIUI 12-uppdateringen för Redmi Note 5 och Redmi Note 5 Pro-modellerna. Eftersom företaget, som gjorde den nya uppdateringen tillgänglig för båda modellerna, fick mycket negativ feedback från användarna.

Vissa användare märkte att deras mobiltelefon fastnade på strömskärmen efter att ha installerat uppdateringen eller gav ett svart skärmfel; det här är något vi har sett nyligen på Mi A3 med Android 11-uppdateringen.

Tillverkaren varnar oss också för att om vi försöker installera ROM med Mi Flash kan vi stöta på samma problem. Men eftersom uppdateringen skickas till olika serienummer är det möjligt att fortsätta ladda ner den nya uppdateringen, om än i några timmar.

För detta kan vi kontrollera om den problematiska uppdateringen väntar på oss genom att gå till Inställningar> Om telefoner och trycka på MIUI.

Vad ska de som får MIUI 12-uppdatering göra?

Användare som har lyckats installera den nya MIUI 12-uppdateringen på sina Redmi Note 5- och Note 5 Pro-modeller kan fortsätta att använda sina telefoner så länge de inte stöter på några fel. För vissa mindre problem verkar det som att det kommer att bli nödvändigt att vänta på att företaget släpper en ny uppdatering.

Bortsett från detta, om din telefon har blivit oanvändbar med den nya uppdateringen, skulle det vara rätt att ansöka om en tjänst. Om du har fått den nya uppdateringen rekommenderar vi att du inte installerar denna uppdatering på grund av de risker som kan uppstå, som vi har sagt ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button