MIUI 12-uppdateringen kommer till Xiaomi Redmi 7 –

Även om Xiaomi är fördjupad i MIUI 12.5-uppdateringar och naturligtvis förbereder sig för framtidens MIUI 13, introduktionen av MIUI 12 fortsätter. Den här versionen av Xiaomi-lagret kom med en bra uppsättning nyheter och för många terminaler i portföljen. Men en uppdatering för några av dem, som Redman 7, har blivit inställd hittills…

Android 10 dök upp på Redmi 7 sommaren 2020, men sedan dess har terminalen varit bunden till MIUI 11. Vi måste komma ihåg att detta är en av de mest sålda Xiaomi-terminalerna, och därför är många användare angelägna om att veta sin framtid i villkor för uppdateringar… De dåliga nyheterna kom förra december när Xiaomi har bekräftat att Redmi 7 inte kommer att ta emot MIUI 12.

Avbokning annullerad

Detta beslut påverkade även Redmi Y3, Redmi 6 och Redmi 6A. Enligt företaget klarade dessa terminaler inte företagets inledande interna tester, så de fick inte “tillåtas” att uppgradera till MIUI 12 på grund av kompatibilitets- och prestandaproblem. Men historien har bara vänt upp och ner sedan dess MIUI 12 börjar förvåna Redmi 7.

Uppdateringen kommer utan föregående meddelande, till stor förvåning för tidiga användare som kan uppdatera. Tänk på att detta är en stabil betaversion i Kina, men om allt går bra bör detta vara det första steget för MIUI 12 till Redmi 7 globalt. Uppdateringen kommer med ett versionsnummer V12.0.1.0.QFLCNXM. och har en vikt på 2,3 GB som vanligt när du byter MIUI-version.

Nyheter och buggfixar

Den nya versionen innehåller flera nya funktioner, enligt den officiella ändringsloggen … Terminalen kommer också att ha den senaste Android Security Patch för januari 2021. Dessutom har animeringen optimerats och ljusstyrkan och färgerna i det mörka läget har förbättrats. Lade även till några buggfixar.

Om allt går bra och det inte finns några större fel är nästa steg att lansera MIUI 12 stabil version för Redmi 7. Enligt de vanliga planerna är det sedan Redmi 7s tur på de globala marknaderna. Nu är den stora frågan att ta reda på om Redmi Y3, Redmi 6 och Redmi 6A har möjlighet att uppgradera till MIUI 12 med tanke på dessa oväntade nyheter.

Källa> GizmoChina

Relaterade artiklar

Back to top button