MIUI 12-uppdatering med Android 11 –

Xiaomi håller fortfarande på att uppdatera många av sina enheter. För tillfället uppdaterar Xiaomi vissa enheter till MIUI 12.5, även om några viktiga MIUI 12-uppdateringar fortsätter att hända. Goda nyheter kommer nu för ägare av Mi Note 10 Lite, en mycket intressant mellanklassterminal som nu är större tack vare Android 11 landar.

Det var i mitten av förra året när Xiaomi presenterade Mi Note 10 Lite. Som vilken Lite-variant som helst, född i skuggan av sina äldre bröder, har den mer blygsamma tekniska egenskaper, men det gör den inte till en mindre intressant terminal, eftersom priset också är lägre. Nu får han en uppdatering, vilket för nu fortfarande baserad på MIUI 12, ger Android 11 till den här enheten för första gången.

Äntligen med Android 11

MIUI 12 med Android 11 börjar nå de globala versionerna av Mi Note 10 Lite. Denna uppdatering kommer med MIUI 12.1.1.0 versionsnummer RFNMIXM … Som vanligt, när vi står inför ett byte av operativsystem, uppdateringen har en vikt på 2,3 GB … Det betyder att användare måste se till att de har det lediga utrymmet som krävs så att systemet kan fortsätta att starta och sedan uppdatera. Detta kan vara ett större problem för Mi Note 64 Lite 10GB.

Nyheter och förbättringar

Att rapportera nyheter eller förändringar är mycket kort. Det anges att detta är en MIUI-uppdatering som ger stabilitet till Android 11. Den senaste uppdaterade säkerhetspatchen ingår också och systemets övergripande stabilitet har förbättrats. det är samma hänvisar till att åtgärda en bugg detta händer på vissa Mi Note 10 Lite när ett litet brus känns när skärmen är avstängd.

Av de bästa Xiaomi 2020

Som en påminnelse är Xiaomi Mi Note 10 Lite ett av de mest attraktiva alternativen som presenterats av varumärket under det senaste året. Terminalen sticker ut i flera aspekter som t.ex quad bakre kamera med 64 megapixel sensor komplett med 8 MP ultravidvinkelobjektiv, 5 MP djupsensor och 2 MP makrokamera. Den sticker också ut för sitt enorma batteri. över 5200mAh med 30W snabbladdning … Mi Note 10 Lite AMOLED 6,47 ″ med en upplösning på 2340 x 1080 pixlar, under vilken vi står inför en Qualcomm Snapdragon 730G CPU som erbjuder beprövad prestanda utan tvekan.

Källa> GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button