MIUI 12 uppdaterar Galleri: alla nyheter, inklusive nya skärmdumpar, filter och OCR

En av anledningarna till att Xiaomi-, Redmi- och POCO-smarttelefonerna är så utbredda är det proprietära användargränssnittet, som idag anlände till versionen MIUI 12. Den nya uppdateringen sprider sig gradvis till de olika modellerna i omlopp och därmed även de nya versionerna av de egna apparna. En av dessa är appen Galleri, kom fram till versionen v.2.2.16.17 och innehåller olika ändringar som berikar dess funktionalitet.

LÄS OCH:
MIUI 12 Stabil är verklighet med Xiaomi.EU på din Xiaomi och Redmi | Ladda ner

Galleri-appen uppdateras med MIUI 12: här är vad som har förändrats

Den senaste uppdateringen av Galleria-appen extraherades från den senaste MIUI 12 Beta, för närvarande tillgänglig i version 20.8.10. Översätta den integrerade ändringsloggen, här är de nya funktionerna som ingår i den:

OCR-stöd

Förkortningen OCR står för och används för att upptäcka delar av text i bilder. En mycket användbar funktion, till exempel när du tar skärmdumpar av chattar och webbplatser där det finns textdelar som vi är intresserade av extrapolering. När bilden som ska analyseras har öppnats finns alternativet ““ i de tillgängliga alternativen. Det tar några sekunder att skanna och separera texten från bilden, även om operationen kanske inte går igenom vid alltför komplexa foton. För tillfället stöds denna funktion bara av toppen av Xiaomi-sortimentet.

Enhets skärmbildsramar

Ett annat trevligt tillskott är möjligheten till lägg till kanten på smarttelefonen runt skärmdumpen insåg. Om du gör det resulterar det i ett mer visuellt tillfredsställande resultat, liksom mer anpassningsbart och externt för alla tredjepartsappar. Modellerna som för närvarande stöder denna nya funktion är följande: Xiaomi Mi 9, Mi 9 Pro 5G, Mi 10, Mi 10 Pro, Redmi K20 / Mi 9T, K20 Pro / Mi 9T Pro, K30 / POCO X2, K30 5G.

Nya filter för byte av himmel

Den senaste anmärkningsvärda nyheten är de nya filtren som har lagts till i alternativet Sky Replacement som har lagts till de senaste månaderna. Genom att kombinera kamera, programvara och AI kan Xiaomi-enheter göra det ersätt himlen med en förändrad version av den. De nya filtren låter dig få nya alternativ att välja mellan för att ersätta det himmelska valvet i våra bilder. Med dessa filter ändras även resten av bilden för att ge en så realistisk effekt som möjligt.

Om du äger en kompatibel Xiaomi / Redmi / POCO-smartphone och vill prova dessa nya funktioner kan du göra det genom att ladda ner och installera MIUI Galleria v2.2.16.17 från denna APKMirror-länk:

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button