MIUI 12 baserad på Android 11 kommer till Xiaomi Mi 10T –

Xiaomis Mi 10T-serie lanserades i september 2020 som ett lågkostnadsalternativ till de välsorterade märkesfodral som lanserades på marknaden några månader tidigare. Dessa smartphones kom i butik med MIUI 12 , men med programvara baserad på Android 10 och inte Android 11 som många kanske tror.

Många användare har väntat på denna efterlängtade uppdatering länge, särskilt med tanke på att den kinesiska versionen av Redman K30s mobiltelefon redan har fått Android 11 uppdatera för en tid sedan via MIUI Private Beta Channel. Lyckligtvis har väntan kommit till ett slut och varumärket har börjat lansera en stabil version av Android 11 för Mi 10T / 10T Pro-användare, ja, i Indien.

Förbättringar för Xiaomi Mi 10T

Android 11 uppdatering för Xiaomi Mi 10T gäller mobiltelefoner i den asiatiska regionen med byggnummer V12.1.1.0.RJDINXM och har säkerhetsfixar från januari 2021. Naturligtvis, även om den levereras med den senaste Android, finns konstruktionen fortfarande kvar baserat på MIUI 12 snarare än MIUI 12.5, så användare som vill prova det kinesiska företagets nästa nivå av anpassning kommer inte att kunna göra det ännu.

Den goda nyheten är att, till skillnad från den kinesiska ROM, har denna version Googles tjänster och appar eftersom den är byggd för den indiska modellen. Detta innebär att lanseringen i andra regioner, inklusive Europa och Spanien, kommer att vara ganska nära, även om det inte finns något datum för det för tillfället.

Om du vill testa programvaran, på egen risk, kan du ladda ner ROM från den här länken och, om du har den mobila bootloadern olåst, installera paketet med TWRP.

Som är fallet med resten av Xiaomi-smarttelefoner som kommer att uppdateras till Android 11, Xiaomi Mi 10T som är uppdaterade till den senaste versionen av operativsystemet kommer att kunna arbeta med förbättrad behörighetshantering, ett uppdaterat gränssnitt, nya animationer och sekretessinställningar för att hålla användardata säker.

På en funktionell nivå har vi också ett nytt kontrollcenter med nya alternativ för enhetskontroll eller kompatibilitet med Android Auto trådlöst, nya popup-meddelanden eller varumärkessmarta enhetskontroller utan att lämna mobiltelefonen.

Källa> Tillagd

Relaterade artiklar

Back to top button