MIUI 12.5-uppdateringen skjuts upp för Redmi Note 9 –

Xiaomi har redan påbörjat nästa fas av sin implementering vad är MIUI 12.5-uppdateringar via OTA för olika modeller i deras katalog. Den här implementeringen är mer fokuserad på terminaler i mellan- och lågprissegment. Dessutom var det under en tid redan känt vilka av dem som valdes så att de kunde avnjutas. De första som hoppar av denna lista är dock mobiltelefoner som tillhör Redman Note 9-serien.

Allt syftade till att säkerställa att dessa modeller också hade nästa version av MIUI … Dessutom, eftersom enligt kalendern publicerad av den kinesiska tillverkaren själva, kommer de att få MIUI 12.5 under juli denna månad. Vi får dock vänta lite med att räkna med detta. Men hur är det med anledningen?

Redmi Note 9 lämnade utan uppdatering

De första att njuta av denna nya version var Xiaomi-terminaler, som var i det högsta intervallet. Men från det ögonblicket var det turen till hans mellanklass och inträde. Bland dem fanns hela Note 9-serien. Detta är dock ingen lycklig dag för de användare som äger minst en av dessa modeller.

Redmi Note 9

Allt tyder på att det inte gick som de ville för den här Redmi-familjen. Dessutom har de redan drabbats av många förseningar med Android 11, eftersom det inte var förrän i början av maj förra året som Xiaomi började lansera den. Och även om det är oklart vad som orsakar denna försening, ser det ut som samma problem som har varit tidigare med Android 11 lanseras är samma bovar för misslyckandet med att uppgradera till MIUI 12.5.

Den person som ansvarade för att rapportera den här nyheten var en av de mest kända moderatorerna i Xiaomi-communityt. Samma källa försäkrade att detta var planerat för årets andra kvartal, men misstaget att detta inte hände beror på att de inte kunde stabilisera denna nivå av mjukvara i dessa terminaler. Allt tyder alltså på att denna uppdatering fortfarande kommer om några veckor.

Mobiltelefoner som kommer att få denna uppdatering enligt det asiatiska företagets kalender kommer följande att vara:

  • Xiaomi Mi 10, MI 10T Lite och Mi 10 Lite 5G.
  • Xiaomi Mi Note 10, Mi Note 10 Lite och Mi Note 10 Pro.
  • Redmi Note 8 Pro.
  • Redmi 9.
  • LITEN X3 NFC.
  • POCO F2 Pro.

Källa> PiunikaWeb

Relaterade artiklar

Back to top button