MIUI 12.5-uppdatering kommer på Redmi Note 9 –

Allt syftade till att säkerställa att i dessa modeller, först och främst, nästa version av MIUI … Dessutom, eftersom enligt kalendern publicerad av den kinesiska tillverkaren själva, kommer de att få MIUI 12.5 under juli denna månad. Och även om det sköts upp några dagar, började det äntligen implementeras i denna Redmi-modell, men … Vi måste fortfarande vänta lite till.

Redmi Note 9 börjar uppdateras

Vi har redan varnat dig för att de första att njuta av denna nya version var Xiaomi-terminalerna, som var i det högsta intervallet. Detta är dock ännu inte en glad dag för de användare som har Redmi note 9 i deras händer. Även om detta mjukvaruskikt redan är stabiliserat i denna terminal. Vi kan fortfarande behöva vänta lite längre eftersom det har börjat implementeras i kinesiska modeller vid det här laget.

MIUI 12.5 Redmi Note 9

Men utseendet på denna modell var bara en tidsfråga, och efter. Note 9 5G och Note 9T Telefonerna som tillhör Redmi Note 9-serien har också uppdaterats till MIUI 12.5. Dessutom är detta en nyhet som kom några dagar efter att det asiatiska varumärket började rulla ut Android 11 till europeiska modeller.

Det finns dock många användare som fortfarande väntar på denna nya MIUI-uppdatering, mest av allt pga Redmi Note 9-serien visade sig vara en av de mest drabbade olika buggar som dök upp i den tidigare versionen. Så mycket att det kom till en punkt där Xiaomis egna utvecklare tvingades be om ursäkt till gemenskapen.

Som vi sa, även om detta är goda nyheter, har de börjat implementeras av ägarna av denna modell i Kina, sedan lanseringen den här nya kompileringen är V12.5.2.0.RJOCNXM så det är förståeligt att det är inriktat på den kinesiska modellen. Naturligtvis kommer europeiska användare närmare att använda MIUI 12.5, eftersom detta är ett gott tecken på att Xiaomi har lyckats stabilisera sin anpassningsnivå i denna modell.

Relaterade artiklar

Back to top button