MIUI 12.5 kommer på Redmi Note 8 Pro och POCO F2 Pro –

Xiaomi mobilanvändare ser för närvarande fram emot den senaste uppdateringen för sina telefoner, och det är bättre om den åtföljs av Android 11. Vi pratar om Redman Note 8 Pro och POCO F2 Pro De två mobiltelefonerna får nu MIUI 12.5, en ny version av varumärkets mjukvarulager.

I år, tillsammans med denna interimsversion av MIUI, uppdateras många mobiltelefoner till den nya versionen av Googles operativsystem, som nu logiskt sett sträcker sig till det kinesiska företagets äldsta terminaler, som dessa två terminaler vi pratar om nu.

MIUI 12.5 med Android 11

Beroende på mobil enhet får vissa av dem den nya nivåversionen oberoende, medan andra, vanligtvis äldre mobila enheter, också får den nya versionen av systemet. Detta gäller Redmi Note 8 Pro och POCO F2 Pro, som för närvarande uppdateras i Kina till MIUI 12.5. Men i det här fallet kommer den med Android 11, detta är Redmi Note 8 Pro, vilket tack vare firmware V12.5.1.0.RGGCNXM uppdaterad till en ny version av lagret och samtidigt systemet.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro verde

I fallet med POCO F2 Pro firmware V12.5.1.0.RJKEUXM uppdaterar den till MIUI 12.5, och i det här fallet även baserad på Android 11, eftersom den fick denna version av systemet vid uppgradering till MIUI 12. I det senare fallet är den goda nyheten att den uppdaterade modellen är europeisk. så om du har den här telefonen kan du börja skaffa den här nya versionen under de närmaste dagarna. Därför, om du har en Redmi Note 8 Pro, måste du vänta lite längre eftersom vi måste vänta på att den här uppdateringen kommer ut från Kina, men det bör inte ta mer än några dagar eller veckor.

Två “veteran” mobiltelefoner

Att prata om en teknisk veteran idag är något överdrivet, men sanningen är att en mobiltelefon med nästan två års livslängd som Note 8 Pro, eller lite över ett år som POCO, är telefoner som redan är i slutet av ‘ kö’. när det kommer till uppdateringar. Som en påminnelse skröt POCO F2 Pro en kraftfull Snapdragon 865-processor samt en AMOLED-skärm och en fyrkamera med en 64 MP huvudsensor.

Å andra sidan erbjuder Redmi Note 8 Pro oss Helio G90T processor, samt en fyrkärnig 64-megapixelkamera och ett 4500mAh batteri. Två mobiltelefoner som redan har den senaste Xiaomi-mjukvaran installerad för att kunna njuta av de nya funktionerna med vilka de kan komprimeras ännu mer.

Källa> Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button