MIUI 12.5: hur man har de nya ljudkontrollerna och strömmenyn | Ladda ner

Vi väntar på den stabila utgåvan av MIUI 12.5 från Xiaomi: nyheterna är många, inklusive a designa om av ljudkontroller Han föddes i starta menyn. Den paradoxala situationen är att det ursprungligen ryktes att den “ökända” skjutreglaget på strömbrytaren skulle vara en nyhet för MIUI 13. Xiaomi-moderatorerna förnekade rykten och det upptäcktes att det var en app från tredje part som gick bort som officiell. Men vridningen inträffade under de följande månaderna, under vilka vi upptäckte dess existens inom MIUI 12 Beta. Huruvida Xiaomi faktiskt tog inspiration från appen i fråga eller inte är inte känt. Men vad vi vet är att det, med tanke på den stabila uppdateringen av MIUI 12.5, redan är möjligt testa funktionen i förhandsgranskning.

Den nya skärmen för ljudkontroller och strömbrytaren på MIUI 12.5 är tillgänglig för Xiaomi-smartphones

Ovan ser du en animation som lyfter fram dessa två nyheter av Xiaomis MIUI 12.5. Ljudkontrollerna är oförändrade ur funktionell synpunkt men inte under UI: s. Bakgrunden blir suddig (som när man använder Control Center), ljudstaplarna blir mer fyrkantiga och de olika elementen är nu lossna från varandra.

LÄS OCH:
MIUI 12 och 11: alla fel på Xiaomi, Redmi och POCO-smartphones

Å andra sidan ändras startmenyn, som kan nås genom att trycka på strömbrytaren. Istället för att öppna skärmen med avstängning, omstart, tyst och flygplansläge visas en stapel i mitten av skärmen. Du kan använda den nya reglaget för att rulla upp och stänga av smarttelefonen eller nedåt och starta om den.

Om du är nyfiken kan du ladda ner APK-fil av appen systemui-kontroll i sin version 1.0.0.94. Det är därför inte en tredjepartsapp, utan en uppdatering av Xiaomi-systemappen. Vi testade det på en Xiaomi Mi 10T med MIUI 12 Global och bara ljudkontrollerna fungerar, medan det inte finns någon ny strömknappmeny. Samtidigt verkar andra användare inte ha några problem, så du måste bara prova det på din.

Vi påminner dig om att du också kan testa MIUI 12.5-förhandsgranskningen tack vare Beta Testing-programmet. Om du föredrar att lita på ROM-skivor avsedda för europeisk publik finns det också Xiaomi.eu-programmet.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button