MIUI 12.5 ger taktil vibration till Xiaomi-telefoner –

Även om MIUI 12.5 presenterades för några veckor sedan och startade i beta, vet vi fortfarande inte allt om Xiaomis anpassningsnivå. Tillverkaren och dess utvecklare brukar visa olika betaversioner steg för steg med lite nyheter och nu har ett alternativ släppts som kommer att ge många möjligheter, hänvisar till taktil vibration mobiltelefoner Xiaomi.

Det finns redan flera Xiaomi-terminaler som har vibrationsmotor som tillåter 4D-sensation när du interagerar med skärmen, vilket kommer att ta ett steg framåt med uppdateringen till MIUI 12.5. Lageruppdateringen säkerställer att användningen av en Xiaomi-mobil inte är densamma som någon annan, och erbjuder ett premiumtillägg inte bara för beröring, utan också taktila svar.

Nya vibrationsmönster på Xiaomi

Allt vi har kunnat lära oss om denna nya taktila respons har fokuserat på att anpassa MIUI och möjligheten att förbättra systeminställningarna, vilket fortfarande har en lång väg kvar att gå. Det första vi upptäcker är en ny stil av realistisk touch som försöker kombinera användningen av en smartphone med våra händer för att få svar enligt våra handlingar.

Detta system tillåter att när vi trycker på bakåtknappen eller utför en gest, kommer känslan att vara annorlunda än vanligt. Och även när du använder multitasking, fingeravtrycksläsare, volym och andra aspekter av systemet. Men saken slutar inte desto mindre där. Att göra Taktil feedback MIUI 12.5 Mer funktionella och användbara, följande vibrationsstilar har lagts till.

Crisp Mode: Tack vare den höga vibrationsfrekvensen blir åtgärderna tydligare och mer intensiva.
Grundläge: Effekterna blir mer naturliga och handlar om att förmedla en mjuk känsla med låga frekvenser.
Pop-läge: I det här fallet är det en kombination av båda, med mellanfrekvenser som kommer att ändras beroende på de gester som utförs.

Vilka mobiltelefoner kan använda ett haptiskt svar?

Smartphones på vilka detta system kommer att installeras säkert: senaste high-end Xiaomi som inkluderar nya Xiaomi Mi 11, Xiaomi Mi 10 Pro, Mi 10T och Mi 10T Pro, samt Mi 9 Pro 5G. Detta beror på begränsningarna hos den utrustning som behövs för att uppnå de föreslagna resultaten. Den taktiska motorn måste vara centrerad på X-axeln, så Z-axelmodeller som Redmi Note 9S och Redmi Note 9 Pro kommer inte att kunna dra full nytta av den.

Det är inte känt i nuläget om det kommer att finnas andra trimstilar för modeller med en taktisk Z-axelmotor, men så snart vi vet kommer vi att meddela dig. Och även datumet då MIUI Med denna nyhet 12.5 börjar rulla ut i Spanien.

Relaterade artiklar

Back to top button