MIUI 12.5 Beta och Xiaomi.eu går på paus: det är då de kommer tillbaka

För dess stabila utgåva tar det några månader till, men under tiden MIUI 12,5 Beta har funnits i veckor, för alla nyfikna och nördar. Av alla Android-tillverkare är Xiaomi verkligen den mest generösa när det gäller att låta sina användare testa de nya stora uppdateringarna. Det måste sägas att, jämfört med för några år sedan, är MIUI Global Beta inte längre tillgänglig, även om det ryktas att det kan komma tillbaka. Medan vi hoppas att detta kommer att hända med Xiaomi Mi 11, meddelar Xiaomi officiellt att betatestning går i beredskap.

Xiaomi tillkännager en paus för MIUI 12.5 Beta Testing-programmet

Xiaomis beslut att pausa MIUI 12.5 Beta är uppenbarligen bittert men förutsägbart. Du kanske inte vet det, men kinesiskt nyår den hålls under en annan period än den typiskt västra och har en helt annan varaktighet. Att behöva sammanfalla med den andra nymånen efter vintersolståndet kommer det nya året att hållas på 12 februari och kommer att börja oxens nya år.

Med detta sagt fortsätter MIUI 12.5 Beta som vanligt från 1 till 5 februari, medan från 8 till 19 februari fortsätter den. Det nya för betatestning återupptas från och med den 22 februari och från det ögonblicket kommer det att följa med oss ​​tills den stabila utgåvan under våren.

Vi påminner dig om att du kan prova alla nyheter om MIUI 12.5 Beta: här hittar du installationsguiden och nedladdningslänken. Förutom den officiella utgåvan finns det också Xiaomi.eu för dem som vill ha en mer utsökt västerländsk ROM.

Pausa också för Xiaomi.eu | Uppdatering 06/02

Samtidigt som Xiaomis MIUI 12.5 Beta, även killarna i laget Xiaomi.eu har meddelat att deras ROM-skivor skjuts upp till slutet av månaden. Efter utgivningen av den sista 21.2.3 / 4 innebär starten på det kinesiska nyåret att nästa utgåva kommer att hända med början från 25/26 februaridärför några dagar efter omstart av den officiella Beta i Kina.


Brinner du för Xiaomi? Missa inte vår recension av Mi 11, märkets senaste supertopp i sortimentet!

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button