“Minst 2 nya BlackBerry” 2018, men under tiden kommer KEYone Bronze Edition (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: “Minst 2 nya BlackBerry” 2018, men under tiden kommer KEYone Bronze Edition (foto)

TCL COMMUNICATION LOVAR MINST TVÅ NYA BLACKBERRY SMARTPHONES KOMMER UNDER 2018

Tillkännager också tillgången till BlackBerry Motion i USA och en helt ny variant av BlackBerry KEYone för utvalda marknader i Asien och Europa

LAS VEGAS – 9 januari 2018 – Med utgångspunkt i den framgångsrika globala lanseringen av den prisbelönta BlackBerry KEYone och introduktionen av BlackBerry Motion mer nyligen på utvalda marknader, förbereder TCL Communication för ytterligare portföljexpansion under 2018. Detta börjar med den GSM-upplåsta BlackBerry Motion kommer till den amerikanska marknaden från och med den 12 januari, som kommer att finnas tillgänglig online på Amazon och Best Buy för 449,99 USD. Senare under första kvartalet 2018 kommer en helt ny färgvariant och dubbel SIM-version av BlackBerry KEYone – Bronze Edition – att släppas på utvalda marknader i Asien, Europa och Mellanöstern.

“Det har gått mindre än ett år sedan vi formellt introducerade världen för våra helt nya BlackBerry-smarttelefoner och vi har sett ett mycket starkt förnyat intresse tack vare enheter som BlackBerry KEYone och BlackBerry Motion”, säger Alain Lejeune, Global General Manager för BlackBerry Mobil. “Med nya BlackBerry-smarttelefoner från TCL Communication nu tillgängliga i över 50 länder runt om i världen har vi en solid grund för att fortsätta bygga vidare på vår portfölj under det nya året. Detta innebär att kunderna kan förvänta sig att se minst två nya BlackBerry-smarttelefoner från oss senare det här året. “

“BlackBerry-telefoner är världens säkraste Android-smarttelefoner eftersom vi har designat säkerhet i alla möjliga programvaror”, säger Alex Thurber, SVP och GM för Mobility Solutions, BlackBerry. “Vi är glada över att TCL Communication har beslutat att ta BlackBerry Motion med sin enastående batteritid och dess pekskärmsgränssnitt till USA, förutom att introducera en dubbel-SIM-variant av den högt ansedda BlackBerry KEYone för globala marknader. Under 2018 kommer att arbeta nära TCL Communication för att lansera Android 8.0 Oreo, inklusive ytterligare säkerhet och andra funktioner, för att fortsätta att utöka den övergripande BlackBerry-smarttelefonanvändarupplevelsen.”

BLACKBERRY KEYONE BRONZE EDITION

Sedan den globala lanseringen av BlackBerry KEYone, som började under andra kvartalet 2017, har TCL Communication lanserat enheten i över 50 länder världen över, inklusive marknader i Nordamerika, Latinamerika, Europa, Afrika och Asien. Faktum är att den globala lanseringen fortsätter med varianter av BlackBerry KEYone som nyligen släppts i Mexiko och Sydkorea. Detta inkluderar lansering med nyckelpartner som AT&T, Sprint, Rogers, Bell, TELUS, Amazon, Best Buy, Vodafone, MediaMarkt, Orange, Carphone Warehouse, JD.com, Telefonica och många fler.

Med det positiva globala mottagandet av BlackBerry KEYone, lägger TCL Communication till den helt nya BlackBerry KEYone Bronze Edition till serien. Denna begränsade upplaga modell har en matt bronsfinish och lägger till dubbel-SIM-kompatibilitet för utvalda globala marknader. BlackBerry KEYone Bronze Edition är perfekt för företagsanvändare eller frekventa resenärer, och har också 4 GB minne och 64 GB internt lagringsutrymme. Dessutom är den packad med alla funktioner för säkerhet, produktivitet och tillförlitlighet som har gjort BlackBerry KEYone till en så tydligt annorlunda och populär smartphone. Mer information om den regionala tillgängligheten för BlackBerry KEYone Bronze Edition kommer att delas inom kort, inklusive marknadstillgänglighet och prissättning.

BLACKBERRY MOTION

Lanseringen av BlackBerry Motion diversifierar BlackBerry Mobile-smarttelefonportföljen ytterligare som erbjuder IP67 vatten- och dammbeständighet och en ny anti-repskärmsteknik för sin 5,5-tums Full-HD-skärm. Den kommer också med det största batteriet någonsin i en BlackBerry-smarttelefon (4 000 mAh), som erbjuder 32+ timmars blandad användning. När en laddning krävs, möjliggör Qualcomm Quick Charge 3.0 upp till 50 procents laddning på ungefär 40 minuter med en USB Type-C-laddare. Drivs av AndroidTM 7.1 Nougat, denna helt nya BlackBerry-smarttelefon ger kunder tillgång till hela Google Play-butiken och kommer att få månatliga Android-säkerhetsuppdateringar. Den kommer att uppgraderas till Android Oreo senare i år.

Nytt för denna senaste BlackBerry Smartphone är en förbättrad anpassningsbar bekvämlighetsnyckel som ger ännu större funktionalitet och sammanhang till den fysiska snabbåtkomstnyckeln – unik för BlackBerry-smarttelefoner. Den här funktionen innehåller nu fyra anpassningsbara profiler för hem, bil, kontor och användare, vilket möjliggör tre olika genvägsalternativ som kan utlösas av ett WiFi-nätverk i hemmet, Bluetooth i bilen, möten som synkroniseras med BlackBerry Hub eller appar som är vanligast Begagnade.

För mer information om BlackBerry Mobile-smarttelefonerna från TCL Communication, besök www.BlackBerryMobile.com och kom och besök oss på CES 2018 i Central Hall, monter 12929.

Relaterade artiklar

Back to top button