Minnesnedskärningar och priser för Galaxy Note 9: upp till 512 GB till en kostnad som inte kommer att förvåna dig

Note: We hope you enjoy reading this article: Minnesnedskärningar och priser för Galaxy Note 9: upp till 512 GB till en kostnad som inte kommer att förvåna dig

När vi närmar oss den officiella presentationen lär vi oss fler och fler detaljer om Galaxy Note 9. Idag är det dags att skramla bort några av de minnesstörningar och den påstådda försäljningspriser Samsungs nästa top-of-the-range phablet.

Enligt en färsk Rapportera läckt på nätet kommer Galaxy Note 9 även säljas i varianten med 512 GB internminne, som viss information som vi har rapporterat tidigare redan antydde. Nyheten är att även denna version ska säljas i Europa till priset av 1 250 €i färgerna Svart Och blå.

Versionen “standard-“av enheten kommer att bestå av den integrerade 128 GB intern lagring (för Galaxy Note 8 var det 64 GB), vilket förväntas i Europa till priset av 1 050 €i färgerna Svart, blå Och altfiol.

Priserna och försäljningsfärgerna som vi har rapporterat skulle vara specifikt för den europeiska marknaden och även om det inte specificerades i rapporten, ser vi ingen anledning till varför de inte också skulle hänvisa till italienska marknaden.

Naturligtvis rekommenderar vi att du tar information som anges med vederbörlig försiktighet eftersom de inte kommer från officiella organ. Vi återkommer för att uppdatera dig om ytterligare information dyker upp i detta avseende.

Relaterade artiklar

Back to top button