Migrering / skapande av konton på Mac4Ever (Uppdatering)

Illustration: Migrering / skapande av konton på Mac4Ever (uppdatering)

Sedan lanseringen av den nya webbplatsen har några av er problem med att migrera ditt Mac4Ever-konto i kväll, trots strikt efterlevnad av proceduren.

Om du hade för många anslutningsfel, detta problem är a priori löst och kopplades till flera anslutningar från samma IP (mobilnod/fiber etc.).

– Ja du får inget mejl för att ändra ditt lösenord eller skapa ditt konto: det är en bugg relaterad till att skicka e-post till vissa adresser (Mac / iCloud / Orange /Free i synnerhet), som bör korrigeras inom kort. Om du har en annan e-postadress (Google, etc.), ge företräde åt dessa tredjepartstjänster. Du kan ändra din e-post via proceduren (vilket ofta är det enklaste). Vi jobbar på detta och de problematiska internetleverantörerna bör normalt ta hand om snart.

Om du inte kan logga in på ditt konto genom att följa proceduren påminner jag dig om att det är absolut nödvändigt att klicka på Återställ ditt lösenord innan du försöker ansluta.

Om du skapar ett konto med ditt Google- eller Apple-ID, kommer det inte att fungera om du har samma e-post med ett befintligt konto på Mac4Ever. (Det kan inte finnas två konton med samma e-postadress).

– Ja efter att ha klickat på länken mottaget via e-post får du ett felmeddelande (“Sessions-ID förväntas …”), försök att kopiera / sortera länken som du fått via e-post, och eventuellt i en annan webbläsare än Safari eller från en dator med Chrome.

Illustration: Migrering / skapande av konton på Mac4Ever (uppdatering)

Anslutningsläget “Anslut med Apple” eller med Google fungerade inte bra i går kväll, det är nu rättat.

– Vi jobbar på möjligheten att låter dig ändra ditt smeknamn direkt från din profilsida. Uppdateringen bör komma senare idag.

Vissa webbläsare visade inte alltid länken “Förlorat lösenord” korrekt., denna bugg är nu åtgärdad.

Vi kommer att uppdatera den här sidan om vi har några andra vanliga fel att rapportera till dig.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor/svårigheter.

Relaterade artiklar

Back to top button