Microsoft tar bort funktionen Fortsätt på Windows-datorer till förmån för Edge –

Microsoft lekte med Apple och försökte tillåta sina användare att ansluta alla typer av mobiltelefoner till Windows 10 för att ge en enhetlig upplevelse. Men långt ifrån verkligheten var de enda som lyckades komma i närheten av funktionerna i iOS och macOS förstklassiga. Samsung … Resten av telefonerna, efter anslutning till en PC, har begränsad funktionalitet.

Vad är Fortsätt på PC

Fortsätt till PC är en funktion utformad för att tillhandahålla Windows användare en upplevelse som liknar vad Apple erbjuder med Lämna över … Apple-jätten tillåter oss att omedelbart återuppta nästan alla aktiviteter vi gjorde på mobilen (surfa på webbplatsen, skriva ett e-postmeddelande, etc.), direkt i macOS. Microsoft ville erbjuda något liknande sina användare och lanserade detta verktyg för det.

Sanningen är att PC Continue-funktionerna var väldigt begränsad … Först och främst är den här funktionen direkt beroende av Cortana och den klassiska Edge. Dessutom tillät den oss bara att skicka till datorn de webbplatser som vi öppnade på vår mobiltelefon, men den var inte redo att göra något annat.

MED Windows 10 Fall Creators Update, Den version som introducerade denna nyhet, Microsoft glömde bort det. Under de senaste åren har den praktiskt taget inga förändringar eller förbättringar av sin funktionalitet genomgått, och detta har påverkat den. Till slut hände det oundvikliga.

Om vi ​​går in i iOS App Store och hittar den här appen kommer den senaste versionen av den att dyka upp ett meddelande. Som från 27 juli i år , Fortsätt på PC fortsätter att sluta fungera. Microsoft kommer inte längre att stödja den här funktionen, och den kommer inte längre att vara en del av den övergripande upplevelsen företaget ville erbjuda på Windows.

Du kan fortsätta att arbeta på din PC utan att använda den här funktionen.

I sanning, precis som Handoff mycket användbar och omfattande funktion , Att fortsätta på PC var meningslöst. För att skicka en webbplats från din mobiltelefon till din dator finns det många sätt att göra det på, och de flesta är snabbare och mindre krångel än så här.

Om vi ​​använder kant Microsofts nya webbläsare kommer vi också att kunna skicka öppna flikar från vilken enhet som helst (PC, Android, iOS) till vilken som helst som kör samma webbläsare. Den här funktionen är tillgänglig för alla Edge-webbläsare, både i den stabila grenen och i beta och Canary. Och vi behöver inte installera några ytterligare program eller ansluta en mobil till en PC.

Dessutom, om vi använder en Google-webbläsare, Krom , tack vare anslutningen av alla webbläsare via vårt konto kan vi också göra detsamma. Vi kan använda “Skicka till enhet” eller Skicka länk till PC “Och välj vår dator för att skicka valfri öppen sida från mobil till PC.

Relaterade artiklar

Back to top button