Microsoft Surface Studio-modeller sålda, inklusive dyraste $ 4200-modellen; En …

Det allmänna samförståndet är att Microsofts Surface-händelse var bättre än Apples MacBook den här veckan och att Microsoft nu tillverkar mer originella och futuristiska produkter än Apple. Surface Studio är kronjuvelen och den verkar redan ha blivit väl mottagen, eftersom den uppenbarligen är slutsåld.

utsåld

Det är slutsålt i alla versioner, inklusive den dyraste $ 4200-modellen med 2 TB lagring, Intel Core i7 CPU och 32 GB RAM. Detta allt-i-ett-skrivbord har en 28-tums 4,5K-skärm och det är utmärkt för annonsörer, designers, artister och företagsmiljön. Det börjar vid 2999 $ och leveranstiderna är nu listade som “början av 2017”, istället för december 2016, som de var tidigare.

Under tiden, när vi skulle skriva den här artikeln, var leveranserna tillbaka och lagren fylldes delvis på för några versioner. Bara för jämförelsens skull har Apples nyligen presenterade produkter en leveranstid på 4 till 5 veckor, så åtminstone kommer de snabbt. Vet du vad som skulle vara ironiskt? Om nästa “stora sak” hos Apple skulle utformas på en Microsoft Surface Studio.

Relaterade artiklar

Back to top button