Microsoft Surface Duo får bilden på nytt tack vare Evan Blass, som …

Microsoft Surface Duo är Microsofts efterlängtade enhet med dubbla skärmar, Surface Phone som den kändes ett tag och den presenterades den 1 oktober 2019. Vi har väntat på att den ska debutera sedan dess, men utan alltför mycket hopp, eftersom produkten officiellt var avsedd för en vinter 2020-release. Nu lär vi oss några nya bilder av enheten har dykt upp online med tillstånd av Evan Blass, signalerar ett lanseringsdatum som kommer närmare och närmare.

Enheten med dubbla skärmar kör en anpassad version av Android, med Microsofts programvara ovanpå. Ett fodral och en penna retades för den här enheten förra månaden och vi fick också veta att dess utveckling har påskyndats för att leverera en sommarutgåva eller senast falla. Microsoft har till och med påbörjat förberedelserna för en Surface Duo 2 genom att integrera den rumänska grenen av Movial och tilldela dem till projektet. Tillbaka till den första Microsoft Surface Duo har enheten utvecklats sedan den första presentationen hösten 2019, då den inte ens hade en kamera och den var skrymmande.

Enligt författaren Paul Thurrott har Microsofts MVP: er bjudits in till en virtuell genomgång för Surface Duo den 12 augusti. Det är förmodligen när de får se den slutgiltiga versionen av enheten. En rapport från juli nämnde att produktionen hade börjat och att enheten skulle släppas den 24 augusti. Denna dubbla skärmsmartphone har redan fått välsignelsen från FCC och Bluetooth SIG och den har retats av Microsoft-tjänstemän flera gånger.

Så långt de nya bilderna från Evan Blass går avslöjar de inget vi inte redan visste. Vi ser olika Microsoft- och Google-appar installerade, inklusive Edge-webbläsaren. Surface Duo har två 5,6 tums AMOLED-skärmar med ett 360-graders gångjärn mellan dem. Inuti den hittar vi en Qualcomm Snapdragon 855-processor, 6 GB RAM och 64, 128 eller 256 GB icke-utbyggbart lagringsutrymme. Det borde också finnas en 11 MP singelkamera ombord och ett 3460 mAh batteri.

Bristen på 5G är redan en bummel för vissa. På något sätt förväntar jag mig att 2019-specifikationerna kommer att stöta upp i sista minuten, men …

Relaterade artiklar

Back to top button