Microsoft Surface Devices expanderar till 20 marknader, hörlurar når 8 …

Några år sedan Microsoft var det enda företaget som växte på tablettmarknaden, medan andra sjönk. De Ytserie har alltid gjort det bra på marknaden och vi lär oss att det håller på att göra bättre, som Surface-produkterna bygga ut till 20 marknader.

Varumärket Surface rapporterade solida vinster för den senaste resultatrapporten. Det finns Surface Pro 6, Surface Laptop 2, den senaste Surface Studio, omslag, tangentbord, styli och Dial, plus hörlurar, alla går bra. Nu når de ytterligare 20 marknader. Surface-hörlurar kommer att lanseras i åtta andra områden nästa månad.

Skillnaden mellan Surface och andra Microsoft-produkter är att MS får designa, tillverka och marknadsföra sina egna produkter som de vill. Det kan också gifta sig med hårdvaran och mjukvaran på ett sammanhängande sätt, det är vettigt. Surface Pro 6 och Surface Laptop 2 finns nu tillgängliga i följande områden: Bahrain, Belgien, Danmark, Nederländerna, Saudiarabien, Spanien och Förenade Arabemiraten. Surface Studio 2 debuterar i Österrike, Italien, Norge, Portugal, Storbritannien, plus en massa fler.

Surface-hörlurar finns på https://www.headphonage.com/best-wireless-earbuds-under-100/ och är inställda på att nå Australien, Kanada, Österrike, Tyskland, Frankrike, Irland, Nya Zeeland och Schweiz. Förresten hade vi också ett mycket hett erbjudande för Surface Pro 6 nyligen, med $ 100 rabatt och free Tillbehör.

Relaterade artiklar

Back to top button