Microsoft Flight Simulator för Xbox: Performance och VRR –

Bäst presterande grafik

Som förklarats i samtalet, den nya Uppdatering 5 som kommer att släppas tillsammans med lanseringen av konsolversionen kommer att innehålla en omskrivning av mycket av spelets motorarkitektur, arbete som har gett 60 fps i 4K på PC (upp från 35 fps) och kommer även att låta spelet köras fantastiskt på konsoler Xbox.

För att vara exakt kommer Xbox Series X att fungera in 4K-upplösning initialt, medan Xbox Series S kommer att göra det i 1080p. När det gäller uppdateringsfrekvens kommer spelet att köras med stabila 30 fps på de flesta smarta TV-apparater, men mer moderna modeller med variabel uppdateringsfrekvens (VRR) kommer att kunna njuta av 35 till 40 fps i laddade scenarier (mitten Paris) och går upp till 60 bildrutor per sekund med lättare inställningar (Bordeaux). På så sätt kommer konsolen att kunna arbeta bekvämt och erbjuda den bästa bildhastigheten för tillfället, vilket lämnar jobbet med att justera bilden till Smart TV. Detta är en av fördelarna med att ha en TV med variabel uppdatering, för istället för att ställa in oss på 30 bilder per sekund kan vi uppleva ögonblick av maximal flytbarhet i scenarier som tillåter det.

Vi behöver en extern hårddisk

Microsoft Flighr Simulator

Med tanke på mängden data som ingår i en fullständig Microsoft Flight Simulator-installation kommer Microsoft att lansera en dedikerad hårddisk så att spelare kan lagra allt innehåll på den och därmed inte ta upp allt lagringsutrymme på den interna konsolen (vilket är något obekvämt när man installerar nya generationens spel).

För tillfället är utseendet och priset på denna hårddisk okänt, även om det bara kommer att vara ett valfritt tillbehör, eftersom vi uppenbarligen kan använda vilken USB 3.0-enhet vi har hemma.

Bra förbättringar för PC

Flygsimulator

När det kommer till PC-spel kommer Update 5 att inkludera ett gigantiskt steg i prestanda eftersom vi nu kan nå 4K @ 60fps med samma hårdvara som brukade stanna vid 35fps i samma scenario.

Relaterade artiklar

Back to top button