Microsoft Designer tips på Surface Phone Through Courier Resurrection

Kom ihåg Microsoft Courier? Den olyckliga surfplattan / e-läsaren fick konserver 2012, när en sådan vikbar maskin cskulle ha styrt marknaden. IPad var fortfarande ung och benägen att bli misshandlad, men Steve Ballmer kunde inte se den. Snabbspolning fram till 2018 och Courier kanske bara har inspirerat Yttelefon / Andromeda. Tips släpptes under en konferens nyligen.

Vi har sett löjliga läckor under det senaste året, med galna gångjärn patenterade, samt 3 displayenheter. Microsoft försöker verkligen komma på något speciellt, även om bevis sällan finns på enheten. Redmond-jätten höll BUILD 2018-konferensen tidigare denna månad och under den var det ett ögonblick när Microsoft-designern Jon Friedman kort diskuterade Courier och dess avbokning.

Varför skulle han ta upp det, förutom att få det att leva, eller hur? Courier var före sin tid, med två skärmar, möjligheten att fälla in och ut, men Windows 8 eller Windows Phone 8 kunde inte klara det då. Enheten levererades med stylusstöd, vilket gjorde den idealisk för anteckningar, så det är en annan bummer. Det faktum att människor på Microsoft fortfarande pratar om ett projekt från 6 år sedan betyder att de verkligen såg något speciellt i det.

Surface Phone / Andromeda kan hämta tung inspiration från den enheten, den här gången med Windows 10 ombord. De senaste rykten säger att Surface Phone kan sluta köra en fullständig version av Windows 10, vilket gör den helt kompatibel med Microsoft OS och tillbehör. Vi vet fortfarande inte när det kommer, men IFA 2018 känns som en säker satsning. Vet du vad som skulle vara trevligt? Snapdragon 845 ombord och Windows 10 S med en enorm batteritid.

Relaterade artiklar

Back to top button