Microsoft bekräftar att det fungerar på en streamingenhet för Xbox Cloud Gaming

För några månader sedan fick vi veta om Microsofts hemliga avsikter att lansera en strömningsenhet av sticktyp med vilken vi lättare kunde komma åt Xbox Cloud Gaming, och idag finns det fler nyheter.

Som vi kan se i Windows Central har en enhet med kodnamnet Keystone redan dykt upp i listfilerna för Xbox och Microsofts operativsystem, den som bekräftar att den finns, och att det är helt ny hårdvara.

Rykten tyder på att det är en slags HDMI-strömningsenhet, och det är här som en Microsoft-representant har gett sin åsikt till den aktuella sajten med hänvisning till att den är på riktigt, men att den behöver lite mer tid för att gå ut på marknaden.

Den här nya enheten har funnits i flera år, och även om man inte vet så mycket om den, spekuleras det i att den skulle kunna köra ett slags programvara nytt från Microsoft, och det skulle göra det möjligt för människor att få tillgång till Xbox Cloud Gaming billigare.

I vilket fall som helst kan vi bara vänta, men vi bör inte förvänta oss många nyheter mycket snart, eftersom det är troligt att vi först 2023 kommer att ha fler nyheter om den här enheten.

Relaterade artiklar

Back to top button