Mi Pad 5 som iPad Pro: vi kommer snart att skriva anteckningarna “för hand” (det var dags)

xiaomi mi pad 5 handskrift anteckningar penna

Samt återkomsten av MIX -serien, först med Vikbar och sedan med det glänsande Mi MIX 4, Xiaomi har tagit tillbaka efterlängtat Mi Pad -serien. Med i Mi Pad 5 Och 5 Pro, Xiaomi ville lägga en seriös rival av iPad Air och Pro i händerna på kinesiska användare, men för att göra det måste du hitta gemensamma punkter och vilken bättre funktion än Handstil i appen Notera?

Xiaomi Mi Pad 5: handstil i test på Note -appen, tack vare Stylus

xiaomi mi pad 5 handskrift anteckningar penna 2

För dem som har läst vårt tvärsnitt för de två surfplattornas officiella status kommer han att veta att för första gången använder en Xiaomi -surfplatta olika tillbehör, från tangentbordskåpan till särskilt Magnetpennor utformad för att interagera intelligent med MIUI för surfplatta. Tja, Lei Juns varumärke vet mycket väl att varje typ av komfort måste ges till en användare som väljer sina egna surfplattelösningar, därför har han startat testkampanjen för applikationen Notera optimerad för Mi Pad.

I denna lösning har vi inte bara möjlighet att skriva anteckningarna själva utan tangentbordet, men också för att förfina texten, justera den och korrigera den. Det är till och med möjligt att optimera och kompensera för stroke för att skriva allt för hand tydligare (detta behov är väldigt kinesiskt, med tanke på att de skriver med tecken och inte med alfabetet). Kort sagt, i lekmannas termer, allt du kan göra med en Apple Pencil i appen Notes iPadOS du kan också göra det på MIUI på Mi Pad 5.

Någon kanske skriker för givet eller framför allt till “” och i själva verket pratar vi inte om en väldigt original funktion. Men hemligheten med en produkts framgång går från att veta hur man använder och i viss mening förbättra det som redan finns för att bli en komplett enhet. Vi måste bara vänta på att de ska komma till oss också, så att vi kan testa den här funktionen.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button