Mi Note 2 kommer att presenteras den 25 oktober: den första Xiaomi med en böjd skärm är på väg

Note: We hope you enjoy reading this article: Mi Note 2 kommer att presenteras den 25 oktober: den första Xiaomi med en böjd skärm är på väg

Xiaomi har bekräftat att den efterlängtade Mi Note 2 kommer att presenteras nästa tisdag, 25 oktober, och för tillfället har det kinesiska företaget också rekryterat en mycket populär skådespelare i Hong Kong, Tony Leung (du kommer åtminstone att veta vem som är den person som porträtteras i teasern i slutet av artikeln). På tal om teasern så innehåller denna också bekräftelse på en böjd skärmskrivet i svart på vitt.

Displayen, av typ OLEDbör tillverkas av LG, och utöver det förväntar vi oss en SoC Snapdragon 821två bakre kameror och vem vet vad mer för att skilja Mi Note 2 från den senaste Mi5s Plus, som den för närvarande verkar ha många punkter gemensamt med.

Bara för att rensa fältet från eventuella tvivel, rapporterar vi också ett par bilder som spreds på internet i går, och tillskrivs Mi Note 2. De föreställer en kant-till-kant smartphone, praktiskt taget utan bårder även i den övre delendär öronkapseln vanligtvis finns.

Skärmen är inte böjd och vi tror inte att det här är riktigt Mi Note 2 i alla fall, men förr eller senare kommer många smartphones verkligen att bli så här, och vi kan inte säga att vi är ledsna.

Relaterade artiklar

Back to top button