Mi Note 2 kan vara den första Xiaomi baserad på Nougat (men kanske inte)

Note: We hope you enjoy reading this article: Mi Note 2 kan vara den första Xiaomi baserad på Nougat (men kanske inte)

Det finns en ny skärmdump där ute, som sägs tillhöra Xiaomi Mi Note 2, även om i det här fallet fördelen av tvivel måste beviljas med stor marginal, eftersom det är omöjligt att verifiera äktheten av denna bild. Så tar vi allt med fjädrarna, vi har en trevlig bekräftelse, kombinerad med en överraskning.

6 GB RAM Och 64 GB internminne de är faktiskt rapporterade och sammanfaller med tidigare information som redan läckt ut under de senaste månaderna; då har vi processorn Snapdragon 820men det talades ofta om Snapdragon 821, vilket fortfarande är en giltig hypotes. Och slutligen skulle vi ha MIUI 8 baserad på Android Nougat, med build NYC59U.

Den senare detaljen är utan tvekan den mest intressanta, för i dessa dagar sprids det internationella stabila MIUI 8, baserat på Marshmallow, och detta skulle vara den första iakttagelsen av en MIUI baserad på Nougat. Saken lämnar oss dock förvirrad, särskilt i förhållande till lanseringstider. Faktum är att det talades om en presentation i början av september för Mi Note 2, och om inte detta tillkännages och sedan släpps ut på marknaden endast på rimligt avstånd, tycker vi inte att det är särskilt troligt att en Xiaomi-smartphone med Nougat kan komma så snart.

Vi lämnar dig därför med den tvivelaktiga skärmdumpen i fråga, i hopp om att Xiaomi snart kommer att besluta sig för att tillkännage någon händelse, också för att, i avsaknad av den senare, alla alternativ förblir giltiga.

Relaterade artiklar

Back to top button