Mi Note 2 i nya bilder: årets bästa Xiaomi kommer

Note: We hope you enjoy reading this article: Mi Note 2 i nya bilder: årets bästa Xiaomi kommer

Efter lanseringen av den utmärkta Redmi Note 4 förbereder Xiaomi sig på att presentera en ny flaggskeppsmodell, eller den andra modellen i Mi Note-serien, som har väntats i några månader nu och nu är nära att lanseras. För vi kallade den “årets bästa Xiaomi” även utan att ha sett den. I grund och botten för att dess tekniska datablad verkar särskilt intressant, kombinerar de bra saker vi redan har sett på andra Xiaomi-smarttelefoner i en enda modell. Om det verkligen är “bäst” får vi förstås veta först efter lansering.

För att sedan komma till dessa hyllade specifikationer, talar vi om en skärm från 5,5 tum OLED QHD böjd (se bilder nedan), med Snapdragon 821, 6 GB RAM och 128 GB internminnesamt två kameror på baksidan, och vi har redan sett i Redmi Pro-recensionen att de dubbla kamerorna är bra på Xiaomi.

Tänk på att det förmodligen kommer att finnas mer än en variant av Mi Note 2, och den som beskrivs här är utan tvekan flaggskeppet, men det är fortfarande rimligt att förvänta sig fantastiska saker från denna phablet, som kommer att representera Xiaomis flaggskeppsmodell för andra halvåret.

Dess tillkännagivande väntas, men inte bekräftas, i början av september.

Relaterade artiklar

Back to top button