Metal 12 är den nya och mycket lätta magnesiumlegeringen från Samsung: kommer den också att användas på Galaxy S9? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Metal 12 är den nya och mycket lätta magnesiumlegeringen från Samsung: kommer den också att användas på Galaxy S9? (Foto)

Under den senaste CES i Las Vegas presenterade Samsung sin nya rada upp från bärbara datorer och konvertibler, vars ankomst till Italien fortfarande är osäker. Särskilt, Notebook 9 (2018) representerar den koreanska jättens förslag till ultrabook: utrustad med prestanda på hög nivå, den som sticker ut särskilt är den vikt riktigt nöjd. Vi pratar om 995 g för 13,3 “versionen och till och med ensam 1,25 kg för 15,6 “, utan att offra autonomi alls, tack vare rymliga 75 Wh-batterier, för båda modellerna.

Mycket av äran går till Metall 12en speciell magnesiumlegering lika stark som den är lätt. Samsung var snabb med skydda varumärketäven registrera den i Europeiska unionen, och tack vare dokumentation vidarebefordrade för ändamålet gick det att stöta på ledtrådar om framtida användningar av denna legering.

Ja, eftersom Metal 12 inte har designats för exklusiv användning av Samsungs bärbara datorer, men det är det även lämplig för andra applikationertill exempel kamerahuset, fallet med en smartklocka eller ramen på en smartphone.

Det säger sig självt, några veckor efter presentationen av Galaxy S9 och S9+, många har tolkat denna indikation som en ledtråd till den nya toppen av Samsung-sortimentet. Om det finns något grundat i denna hypotes kommer vi snart att få reda på det, nästan säkert till nästa MWC av februari.

Relaterade artiklar

Back to top button