Men vilka 1 189 € för iPhone X! Det finns Goophone X som kostar bara $100! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Men vilka 1 189 € för iPhone X! Det finns Goophone X som kostar bara $100! (Foto)

Är iPhone X för dyr? Oroa dig inte, för dess klon med Android kostar bara hundra dollar! Vi pratar om Goophone X, smartphone av ett märke som de mest lojala läsarna kommer att minnas för andra tidigare exemplar av Apple-modeller och mer.

Goophone X-specifikationerna får dig faktiskt att le jämfört med Cupertino-modellen. Faktum är att vi har en 5,5-tums HD-skärm (720 x 1 280 pixlar) med fyrkärnig MediaTek MTK6580 SoC, 1 GB RAM8/16 GB internminne e Android 5.0 Lollipop låtsas vara Nougat!

Också anslutning är falsk, med tanke på att i inställningarna pratar vi om 4G men smartphonen är bara 3G. Ah, och samma sak gäller internminnet, indikerat på 64 GB istället för 16 som mest. Och det fortsätter med kamerorna, 8 och 2 megapixlar, även rapporterade som 13 och 5 MP.

Fingeravtrycksläsaren saknas, men det kommer troligen att finnas ett alternativ för ansiktsigenkänning i inställningarna.

Det kommer inte att fungera. Mer än en klon, en riktig falsk ur alla synvinklar; och inte ens författare. Om du av någon anledning fortfarande är intresserad kan du köpa Goophone X här.

Relaterade artiklar

Back to top button