Men verkligen HTC U11 + kom först till Italien idag?

Note: We hope you enjoy reading this article: Men verkligen HTC U11 + kom först till Italien idag?

Tillkännagav i november 2017, och sedan uppskjuten till januari, HTC U11 + hade faktiskt setts i den officiella butiken i januari, med leveranser från samma månad. Samtidigt hade HTC U11 + börjat ses av andra onlinebutiker, som Amazon, och det är därför vi idag fick ett e-postmeddelande från företaget med häpnad, som tillkännagav tillgängligheten för smartphonen från och med … i dag.

Låt oss erkänna att vi inte längre höll ett öga på om den officiella hemsidan någonsin faktiskt hade startat leverans av U11+, som nu faktiskt är tillgänglig utan väntetider, men det verkar väldigt konstigt för oss att företaget har väntat till idag.

Förmodligen är detta en försening i e-postlistan, också för att det skulle vara paradoxalt om medan andra presenterar den första toppen av 2018 års sortiment, HTC fortfarande inte hade lyckats leverera en modell från det senaste året i Italien (utöver de få levererade till några lyckliga under de senaste decemberdagarna). Så vi frågar dig också: har du beställt U11+ på den officiella hemsidan? När? Och speciellt: när fick du den?

Relaterade artiklar

Back to top button